HBO definirao datum povratka Eastbound & Downa – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO definirao datum povratka Eastbound & Downa

HBO definirao datum povratka Eastbound & Downa

Nakon FX-a, još jedna draga nam kabelska mreža objavila je svoje planove za početak godine. HBO je definirao datum povratka Eastbound & Downa te premijeru Gervaisove komedije Life’s Too Short, koju HBO koproducira u suradnji s BBC-jem.

Danny McBride vraća se u trećoj sezoni Eastbounda, kao Kenny Powers, nezrela, bezobrazna i samouvjerena propala zvijezda baseballa te općenito jedan od najvećih seronja televizije. Nova sezona od osam epizoda kreće 19. veljače. Prošlog ožujka McBride i producent Jody Hill najavili su da će ovo vjerojatno biti posljednja sezona serije, što HBO još uvijek nije potvrdio.

Usto, HBO je objavio da će istog dana krenuti Life’s Too Short, mockumentary Rickya Gervaisa i Stephena Merchanta, kojeg smo recenzirali nakon britanske premijere. Što vas ne bi trebalo pretjerano interesirati, pošto se na BBC-u 2 ovog tjedna već emitira četvrta epizoda od sedam planiranih.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eUSZH_ex-64[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bgDaVLCaBzQ[/youtube]
3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861