HBO Adria u ožujku: Spartacus Vengeance, Californication, Eastbound & Down, Party Down – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Adria u ožujku: Spartacus Vengeance, Californication, Eastbound & Down, Party Down

HBO Adria u ožujku: Spartacus Vengeance, Californication, Eastbound & Down, Party Down

HBO Adria ovog ožujka donosi četiri premijere serija, odnosno jednu novu i tri povratničke. Spartacus: Vegeance je druga sezona povijesno-akcijske serije s novim glumcem u ulozi Spartaka. Liam McIntyre zamijenio je Andyja Whitfelda nakon teške bolesti i smrti zbog raka, dok je u međuvremenu snimljena prequel mini-serija Gods of the Arena.

Peta, odnosno treća sezona Californicationa te Eastbound & Downa stižu s tek par tjedana zaostatka za američkim premijerama. Party Down se još nije emitirao od nas, a prva sezona ove sjajne serije emitirana je 2009. godine. Nažalost, otkazana je nakon dvije sezone.

Službeni sinopsisi iz press izvješća u nastavku, zajedno s trailerima:

SPARTACUS: VENGEANCE (Spartak: Osveta), od 16. ožujka u 21.05h

Nakon krvavog bijega iz Bacijatove kuće kojim je završila serija “Spartak: Krv i pijesak”, pobuna gladijatora se nastavlja i počinje tjerati strah u srce Rimske Republike u seriji “Spartak: Osveta.” Gaj Klaudije Glaber i njegove rimske čete poslani su u Capuu da potuku rastuću vojsku oslobođenih robova na čelu sa Spartakom prije nego što izazovu još veću štetu. Spartak mora odlučiti hoće li utažiti svoju osobnu potrebu za osvetom nad čovjekom koji je osudio njegovu ženu na ropstvo i kasniju smrt, ili prinijeti veće žrtve neophodne da se njegova rastuća vojska ne raspadne. Prepuna krvlju okupane akcije, erotične seksualnosti, opačina i junaštva po kojima je postala prepoznatljiva, priča o Spartaku nastavlja se u epskom stilu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tNdutDDCUQU[/youtube]

_____________________________________________________________________________

CALIFORNICATION V. (Kalifornikacija V), od 2. ožujka u 20.00h

Proslavljeni njujorški pisac Hank preselio se u L. A. nakon što su prema njegovoj knjizi odlučili snimiti film. Otada pokušava udovoljiti zahtjevima Hollywooda i pisati vlastiti materijal, neprestano ulazi i izlazi iz složene veze s djevojkom Karen i odgaja buntovnu kćer Beccu. Ali nikad ne niječe svoje poroke – piće, drogu i žene, s osvježavajućim osjećajem za poštenje i bezobzirnom iskrenošću.

Nakon što je jedva izbjegao zatvor na kraju 4. sezone, Hank uživa u slobodi u New Yorku, daleko od ludila L. A.-a. Ali gadan prekid veze i poslovni poziv starog prijatelja Charlieja vraćaju ga na zapadnu obalu. Iako je planirao kloniti se nevolja, grad koji tako voli mrziti ima druge zamisli. U međuvremenu Karen se preudala, a Becca se viđa s nesnosnim 20-godišnjakom koji je mlađa verzija Hanka. Može li se Hank opet vratiti kući i zadržati zdrav razum? Ne propustite petu sezonu!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JMRHsFHx6YI[/youtube]

_____________________________________________________________________________

EASTBOUND & DOWN III. (Prolazna slava III), od 2. ožujka u 20.35h

HBO donosi treću sezonu humoristične serije o umišljenom, istrošenom bivšem profesionalnom igraču bejzbola Kennyju Powersu (Danny McBride), koji je nakon bijega iz rodnog grada u Sjevernoj Karolini proveo neko vrijeme tražeći smisao svog života u Meksiku gdje je postao poznat kao “La Flama Bianca” i na koncu se vratio u SAD kao drugi čovjek. Ili možda nije? Nastavljajući se godinu dana nakon 2. sezone, još uvijek nemogući Kenny dolazi u Myrtle Beach, turističku destinaciju punu trgovina pirotehnikom, mini-golf terena i maloljetnih alkoholičara, te donekle oživljava svoju bejzbolsku karijeru igrajući za maloligašku ekipu Myrtle Beach Mermen. Iako se razmeće kao kralj Myrtle Beacha, Kenny se ne može pomiriti s činjenicom da stari, i u privatnom životu kao mladi tata (da, njegova ljubav iz djetinjstva April rodila mu je sina), i profesionalno s dolaskom podmlatka (među kojima je i ruski pucač) koji mu pruža izazov u ligi. Usput se sprijatelji sa starim hvatačem Shaneom (Jason Sudeikis), srodnom dušom koji će ga naučiti da ni u čemu nije dobro pretjerivati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cf3z3J-RV40[/youtube]

_____________________________________________________________________________

PARTY DOWN (Majstori za zabave), od 26. ožujka u 20.00h

Hvaljena polusatna humoristična serija o skupini konobara iz Los Angelesa koji su primorani raditi za napojnice dok se ne probiju u Hollywoodu. Poslužuju jelo i piće na zabavama za bogate i slavne, ali zabave se nikad ne odvijaju prema planu.

Serija koju ne smijete propustiti, “Majstori za zabave” može se pohvaliti nadarenim glumačkim ansamblom među kojima su: Ken Marino u ulozi Rona Donalda, agresivno pobožnog šefa tvrtke “Party Down Catering”; Adam Scott u ulozi Henryja Pollarda, bivšeg glumca koji se vratio životu konobara; Martin Starr kao Roman De Beers, samoprozvani ZF vizionar i svestrani intelektualac; Ryan Hansen kao Kyle Bradway, koji, kad ne poslužuje na holivudskim zabavama, radi kao glumac, model i frontmen alt-rock benda; Lizzy Caplan kao Casey Klein, lijepa, pametna, duhovita i nesigurna komičarka koja spaja kraj s krajem kao konobarica; te Jane Lynch kao Constance Carmel, glumica koja je godinama statirala u filmovima, ali nikad nije dopustila da je deprimira manjak dobrih prilika za uspjeh.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FT2DOz2McW8[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861