Californication će (ipak) završiti, iduća sezona je posljednja – serijala.com
Trenutno čitaš
Californication će (ipak) završiti, iduća sezona je posljednja

Californication će (ipak) završiti, iduća sezona je posljednja

Californication

Nakon sedam godina kaliforniciranja, David Duchovny će se prestati pojavljivati na Showtimeu, barem u svojoj dramediji Californication. Rekli bismo da će prestati glumiti, ali budimo realni, oni ga samo snimaju dok se on drži svoja uobičajena posla. Tako će Hank Moody poševiti svoj posljednji niz djevojaka, te potom odjahati u suton, vjerojatno prema pregledu na spolne bolesti.

Popriličan uspjeh za Showtime, Californication po dugovječnosti ipak neće prestići Weeds, ali ni Dextera — ostaje kratak za jednu sezonu Akademija seriju nije previše voljela, pa jedina dva Emmyja ostaju oni za kinematografiju u prvim dvjema sezonama, bez nominacija u glavnim kategorijama. Zlatni globusi bili su nešto blagonaklonjeniji, te su Californication dvaput nominirali za najbolju komediju, a Duchovnyja čak četiri puta.

Posljednja sezona očekuje se na proljeće, a Hank Moody tada će biti scenarist na vlastitoj seriji. Michael Imperioli je u ulozi izvršnog producenta (u seriji, ne zapravo) i njegovog šefa, a Mary Lynn Rajskub i Rob Lowe također se pojavljuju u novoj sezoni. Californication je debitirao 2007. godine i trenutno je to Showtimeova najdugovječnija serija, dok će palicu na proljeće preuzeti Nurse Jackie.

Jedan sažet, a dobar komentar za kraj:

11 komentara
 • Totalno glupa serija.Ček ni ja ne mogu okrenuti toliko komada kao Hank,hahahahaha………….Šalu na stranu,serija se već par sezona vrti u krug.Vrijeme je za kraj.

 • U prvom sezonama uz Rescue Me najdraža komedija (ili dramedy)…čak je i zagriženom fanu kao meni dosadila…

 • Katastroooooooooooooofa.
  Najtuznija vijest koju sam mogao cuti za serije. Ovo nije neka
  dubokoumna drama da se ne moze razvlaciti i da drasticno opada kvalitet.
  Ovo mogu vrtiti jos 20 sezona i da bude zanimljivo. I ko voli volice
  koliko god se snimalo. I fuj za termin u aprilu. Bas mi je nekako kul za
  poslije praznicne depresije da se emituje. LA , sunce , ribe , muzika
  …… ma savrsenstvo , a kod nas napolju snjeg , nema se para , mamura
  se

 • Dexter je isto Showtimeov. Prvo ste spomenuli kako je Dexter dugovječniji od Californicationa, a onda da je Californication najdugovječnija serija na Showtimeu. Ne može bit.

 • Zbunili ste me s podnaslovom: “Činilo se da će živjeti vječno, ali Californication će ipak završiti ovog proljeća nakon ČETIRI sezone”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861