Peter Berg potvrdio da neće biti Friday Night Lights filma – serijala.com
Trenutno čitaš
Peter Berg potvrdio da neće biti Friday Night Lights filma

Peter Berg potvrdio da neće biti Friday Night Lights filma

U nedavnom intervjuu za Collider Peter Berg je nakon nekoliko godina šuškanja potvrdio kako Friday Night Lights film više nije u planu. Više od dvije godine nakon završetka serije, izvršni producent serije i redatelj originalnog filma, ugasio je sve nade za nastavak u filmskom obliku.

Serija je završila nakon pet nevjerojatnih sezona 2011. s prilično savršenim krajem, za finalnu epizodu serije (“Always”) Jason Katims je dobio i Emmyja za scenarij, a kako to obično biva mnogi se nisu mogli oprostiti sa serijom pa se počelo naveliko brujati o možebitnom filmu koji bi nastavio priču. Do toga nije došlo, a kako sad stvari stoje najvjerojatnije i neće, a mi ćemo morati odigravati daljnje avanture Coacha, Tami, Rigginsa, Saracena i društva u vlastitoj glavi, kako uostalom dosad i jesmo.

Texas forever.

Clear eyes, full hearts…

3 komentara
  • ajd objasnite mi ukratko tu seriju, tj njenu radnju i tip serije… samo da se zna da sam sportski fanatik koji ne voli football (kao nijedan drugi sport gdje imamo previše pauza, tj. gdje nije cijelo vrijeme ili većinu vremena igra i akcija)…
    Na čemu se bazira radnja? Na timu prije svega ili na privatnim životima? Kakve se teme obrađuju u seriji? Proceduralna radnja ili? Ima li dovoljan broj twistova?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861