Justified i Archer dobili datume premijera novih sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Justified i Archer dobili datume premijera novih sezona

Justified i Archer dobili datume premijera novih sezona

Zbog Dana zahvalnosti (koji se u americi slavi 24. studenog) posljednjih dana nije bilo značajnijih vijesti u svijetu TV-serija, dok će podaci o gledanosti doći koji dan kasnije nego što je to uobičajeno. Početkom ovog tjedna se stvari vraćaju u normalu te je monotoniju razbio FX objavivši svoj raspored za drugu polovicu sezone.

Treća sezona Justifieda, jedne od ponajboljih serija na televiziji, svoju premijeru će imati 17. siječnja sljedeće godine. Archer, animirana serija koju također preporučujemo, u treću sezonu ulazi 19. siječnja, a datum premijere dobila je i nova animirana komedija scenarista It’s Always Sunny in Philadelphia (Rob Rosell, Scott Marder i David Hornsby), naziva Unsupervised. Starta isti dan kada i Archer, emitira se u terminu poslije njega.

Unsupervised, koji će animirati izvršni producenti Archera (Adam Reed i Matt Thompson), u središte stavlja dva najbolja prijatelja koji pokušavaju što bolje iskoristiti prednost življenja tinejdžerskog života bez nadzora roditelja. Glasove animiranim likovima će posuđivati Justing Long, Kristen Bell, Fred Armisen, Romany Malco, Kaitlin Olson i Alex Vega. Seriju producira kompanija RCG, u vlasništvu trojca iz Sunny in Philly, čija je kratica sastavljena od prvih slova imena trojca Rob McElhenney, Charlie Day i Glenn Howerton.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0S9AmE0xmDo[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861