Feud i The Americansi u ožujku, Atlanta tek sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Feud i The Americansi u ožujku, Atlanta tek sljedeće godine

Feud i The Americansi u ožujku, Atlanta tek sljedeće godine

Ove je godine FX pripremio i više nego odličan raspored serija iz svoje originalne produkcije, a jedna od njih, Taboo, s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi, je uspješno debitirala prošlog tjedna, dok ostale počinju dolazi već u ožujku.

Ravno s naše liste najiščekivanijih novih serija 2017. godine dolazi Feud, još jedna antologija Ryana Murphyja u suradnji s FX-om i starim suradnicima. Za temu serije je nakon horor priča i poznatih suđenja, došlo vrijeme i na svađe slavnih pa su prve na redu Joan Crawford i Bette Davis, dvije žene koje su svojedobno vladale Hollywoodom, a sada će ih glumiti neizostavna Jessica Lange te Susan Sarandon. Prva će sezona imati svega osam epizoda s premijerom 5. ožujka.

S druge strane, od povratničkih serija se ističu The Americansi koji će svoju petu i predzadnju sezonu započeti svega dva dana kasnije, točnije 7. ožujka, dok će 5. travnja Archer u osmoj sezoni napraviti novi preokret i postati Archer: Dreamland smješten u 1947. što je igrom slučajnosti i godina osnutka CIA-e.

Čelnik mreže se osvrnuo i na prošlojesenski hit, Atlantu, koja će se s drugom sezonom vratiti tek 2018. godine zbog zaposlenosti njezinog tvorca i glavnog glumca Donalda Glovera. Naime, Glover je u međuvremenu zaposlen radom na novom Star Wars filmu, a tu je i pritisak očekivanja nakon pobjede na Zlatnim globusima osvojivši nagradu za najbolju komediju i glavnu ulogu u komediji.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861