Hugh Laurie napušta glumačku TV karijeru po završetku Housea – serijala.com
Trenutno čitaš
Hugh Laurie napušta glumačku TV karijeru po završetku Housea

Hugh Laurie napušta glumačku TV karijeru po završetku Housea

U intervjuu za britanski The Daily Record, Hugh Laurie, najpoznatiji po glavnoj ulozi u FOX-ovoj medicinskoj drami House M.D., izjavio je kako će okončati svoju glumačku televizijsku karijeru dugu trideset godina kada završi House M.D. Kako kaže, nema interesa za neke druge TV-serije.

Vidi sebe jedino kao mogućeg scenarista, producenta ili nečeg trećeg u tom području koje smatra fascinantnim. Iznimno je sretan zbog uspjeha Dr. Housea te ne vjeruje da će ga takva uloga još jednom u životu zadesiti. Što, dakle, znači da ćemo ostati bez još jednog prepoznatljivog glumačkog lica kada FOX jednom odluči privesti kraju House M.D. što se ovoga trenutka ne čini kao daleka budućnost, jer je vjerojatnost da trenutna osma sezona bude posljednja vrlo velika.

Kada se oprosti od glume na televiziji, ukoliko se i ne nađe kao scenarist/producent, i dalje ćemo ga moći gledati u filmskoj industriji gdje je aktivan, a ove godine je čak izdao i svoj prvi glazbeni album, te nadodao kako ne isključuje mogućnost da snimi i drugi.

Nekad i sada
Nekad i sada
4 komentara
  • Hahaha fora je ova slika, ali ipak je Jennifer veća zvijezda od njega i dan danas.
    ALi House je trebao završit prije 3 sezona, jer kasnije je sve sami kriminal

  • Bila bi to prava šteta u pravom slučaju, ali tko zna, možda nije to ni tako loš potez. Unatoč ranijim ulogama, House ga je obilježio, a takvim glumcima kasnije zna biti problem naći “pravu” seriju jer ga uvijek gledaš kao tog obilježenog lika.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861