Nedjelja: Pad gledanosti za Pan Am… – serijala.com
Trenutno čitaš
Nedjelja: Pad gledanosti za Pan Am…

Nedjelja: Pad gledanosti za Pan Am…

Posljednji dan drugog tjedna televizijske sezone sinoć je samo potvrdio nepisano pravilo o padu gledanosti većine serija.

Tako je ABC-ev Pan Am pao za 19% na 2.5 A18-49 rating, a Desperate Housewives 9% na 2.9.

Na FOX-u, kompletni animation domination je pao u odnosu na prošli tjedan, dok za CBS još nisu dostupne točne brojke za pojedinačnu gledanost zbog emitiranja produženih utakmica američkog nogometa u kasnim poslijepodnevnim satima, što je rezultiralo neregularnim vremenom početka emitiranja svih njihovih serija. Tako je u 20h sati kombinacija 60 Minutes/The Amazing Race zabilježila 3.3/9 A18-49 rating, u 21h The Amazing Race/The Good Wife 2.4/5 rating, dok je u 22h kombinacija The Good Wife/CSI:Miami imala 2.2/5 rating. U tablicu će biti dodani točni podaci čim budu objavljeni.

Također, ovo je posljednji dnevni pregled gledanosti, s obzirom da je većina serija već imala svoju premijeru, stoga se odsad vraćamo na standardne tjedne preglede.

Nadopuna: Podaci za CBS su ubačeni u tablicu, a promijenjen je i A18-49 rating za Desperate Housewives i Pan Am, koji je za obje serije porastao za 0.1.

VrijemeMrežaSerijaA18-49 rating/shareUkupna gledanost
7.00ABCAmerica's Funniest Home Videos1.5/46.44 mil.
CBS60 Minutes3.5/?17.11 mil.
NBCFootball Night in America3.0/98.09 mil.
8.00ABCExtreme Makeover: Home Edition2.1/57.11 mil.
CBSThe Amazing Race3.2/?10.87 mil.
FOXThe Simpsons3.0/86.12 mil.
NBCFootball Night in America4.9/1212.51 mil.
8.30FOXThe Cleveland Show2.6/65.47 mil.
NBCSunday Night Football7.5/1719.07 mil.
9.00ABCDesperate Housewives3.0/79.03 mil.
CBSThe Good Wife2.2/?11.08 mil.
FOXFamily Guy3.5/86.91 mil.
NBCSunday Night Football7.5/1718.41 mil.
9.30FOXAmerican Dad2.7/65.71 mil.
10.00ABCPan Am2.6/67.75 mil.
CBSCSI: Miami2.4/?10.34 mil.
NBCSunday Night Football7.0/1716.19 mil.

18 komentara
 • Fox je prošli tjedan imao NFL tekmu kao lead in, ovaj tjedan CBS, tako da neke usporedbe sa prošlim tjednom jedino imaju smisla na ABC-u.

  • Istina, FOX ovaj tjedan nije imao popodnevnih utakmica, ali CBS ih ima svaki tjedan. NFL uvijek CBS-u popravi prosjek (makar za 60 Minutes), neovisno o tome završi li taman prije 7 ili procuri u primetime. ;)

 • čekaj čekaj, vi ni jednom jedinom riječju niste spomenuli pilot Homeland, jel to moguće? čak ga nemate ni u ovoj tablici navedenog…

 • iiii kad malo bolje pogledam nema ni Dextera jedne od najboljih serija zadnjih 6 godina…. Znači Showtime za tebe dragi Marine ni ne postoji, pa da j…. naziv koji ima više od 3 slova ABC, CBS, NBC,… SHO . T . . . khmm toooo long neeext……

  • Kriste… Dexter fanboyevi su zbilja najgora sorta nakon Supernaturalovih i Lostovih (skupa sa hejterima).

  • možda iz razloga što su na listi samo javne, a ne i kabelske mreže…. uostalom ne vidim razlog čemu tolika drama oko pregleda gledanosti…

 • Evo dragi Marine samo za tebe:

  Homeland Premiere at 10PM

  Under the stewardship of SHOWTIME Entertainment President David Nevins, HOMELAND becomes the network’s fifth consecutive hit freshman series – on the heels of record-breaking premieres of The Big C, SHAMELESS, EPISODES and The Borgias.
  HOMELAND delivered the network’s highest-rated drama premiere in eight years (since Dead Like Me with 1.11 million in 6/2003)
  With 1.08 million viewers at 10 p.m., the HOMELAND debut outperformed the recent drama premieres of The Borgias (1.06 million viewers) and SHAMELESS (982,000 viewers).
  The series premiere of HOMELAND was made available online and via affiliate On Demand channels (as of Sept.13), and to date has delivered over 1.4 million viewers

  DEXTER Premiere at 9PM

  DEXTER’s sixth season debut marked the series’ highest-rated premiere ever. The series has consistently topped its ratings season after season – with season six up 24% vs. season five. DEXTER season six marks the best season premiere for a SHOWTIME original series in 14 years (since Stargate in 1997).
  With 2.2 million viewers at 9 p.m., DEXTER attracted the largest season premiere audience in series history, and also ranks as the top telecast for the network in 2011.
  The season six debut of DEXTER delivered the biggest premiere night for an original series in network history.

 • Joj pa osjećam se tako voljeno kad si me toliko puta oslovio sa “dragi”. Jel me i ženit hoćeš? Mislim da bi to bilo odlično, kad me toliko dobro razumiješ. Kako si samo uspio prokužiti da moj mozak ne registrira riječi koje imaju više od tri slova u sebi? Match made in heaven, I tell ya.

  Neću se uopće ni truditi na logičan i razuman način pokušati ti objasniti zašto si u krivu. Jednostavno neću. Jer ću se onda upustiti u raspravu koja će, nakon moje frustracije koja će se samo gomilati, pretvoriti u sipanje uvreda. A sudeći po komentaru “Dextera jedne od najboljih serija zadnjih 6 godina” mislim da bi ti prvo počeo vrijeđati ukus. Kaythanksbye.

 • ” A sudeći po komentaru “Dextera jedne od najboljih serija zadnjih 6 godina” mislim da bi ti prvo počeo vrijeđati ukus.”

  Hehe…

 • Ma bravo dragi Marine ti si jednostavno najbolji i najpametniji…

  Nema ti ravnoga i nemoj nikad nikome ništa objašnjavati jer si ti Bog, a Bogovi se nemaju šta kome objašnjavati….

  Ako se tebi ne sviđa Dexter onda ne znači da se drugima ne sviđa i da serija nije odlična, jer ako ti drkaš na Mad Man i imaš noćne polucije nakon odgledane epizode ne znači da cijeli svijet i svi korisnici serijale s tobom grupno drkaju na tu seriju OK?

  Ti ako radiš na serijali i pišeš članak o nedjeljoj gledanosti ne pišeš samo o onim serijama koje ti voliš kužiš svemogući Bože Marine?

  A članak ti je retardiran do bola, takvu kompleksnost rečenica i toliko informacija bi mogao napisati osmogodišnjak…..

  • Prije nego te banamo, i prije nego se reinkarniras u drugim nickovima da nastavis trolanje, da ti ipak objasnim. Ne da mi se puno objašnjavati nekome tko rečenice završava s pet točaka, bori se s gramatikom i ne pokazuje znakove izlaska iz puberteta, pa ću biti kratak:

   Podaci o gledanosti kabelskih serija stižu kasnije nego za gore navedenih pet broadcast mreža. Nije površnost, nije ignoriranje, nije neznanje. Gledanost kabelskih mreža se ne analizira toliko detaljno jer one funkcioniraju podosta različito od broadcast mreža, nekima čak gledanost nije ni bitna.
   Ovih pet mreža najveće su “free to air” mreže, može ih gledati svatko s tv uređajem i antenom (za razliku od kabelskih) i zato se njihova gledanost analizira.

   Da. Mad Men je superiornija serija Dexteru. http://intrawebnet.com/wp-content/uploads/2011/02/ricky-gervais-deal-with-it-sunglasses.gif
   Zelis li argumentirano komentirati zasto mislis da nije, mozes to ovdje:
   https://www.serijala.com/drama/rasprava-dexter-premijera-seste-sezone/
   Po mogućnosti malo detaljnije od “omg wtf dexter rula e, predobra serija, vi koji ne volite ste retardirani kreteni. derp.”

 • Poslali smo u isto vrijeme Krešo baniraj koliko hoćeš i šta hoćeš, meni to nije bitno, ono šta je bitno je profesionalnost i dosljednost u davanju informacija Vas kao internetske stranice posvećene TV serijama…
  (gdje vi još niste ni popunili praznine u ovoj tablici gore iznad, a sad je utorak navečer)

  Što se tiče kabelskih i free to air kanala tu se slažem sa tobom to je potpuno jasno, ali onda dajte poseban članak o kabelskim mrežama gdje ne morate analizirati toliko gledanost (iako se to vani isto analizira) nego najavu i komentar nakon emitiranja na jednu od najboljih novih serija Homeland.

  A za Dextera ste dali najavu super, ali sad ispada da ta serija nije emitirana u nedjelju ako se uzimaju informacije po vašoj stranici, gdje vrišti Pan am sa naslovne stranice, ma bravo…

  • Imaš svaki tjedan pregled gledanosti s tablicom za broadcast i kabelske mreže. Svaki tjedan, svih serija. Ako neka fali, lijepo skreni pozornost na to. Ako neki tjedan nema pregleda (kao kroz ljeto, znači da ne stignemo). Po datumu prvog komentara ovdje, tu nisi tek tri dana, dakle trebao si ih vidjeti već ranije. Ovi dnevni pregledi bili su jednokratna stvar jer se radi o početku sezone.

   Finalni rezultati gledanosti za nedjelju objavljeni su *tek danas*. Pošto je ovo hobistički sajt za koji Marin, pa tako i ostatak ekipe, nije nije dobio ni lipe (dapače, netko treba pokriti troškove), prilično je bezobrazno od tebe tako arogantno prodikovati zbog “profesionalnosti” i “dosljednosti”, tim više što se tvoja “kritika” temelji na tome što nismo napisali članak da je tvoja omiljena serija bila rekordno gledana.

 • I Krešo zašto si izbrisao moj predhodni post gdje se vidi superiornost Mad Man-a nad Dexterom, preko mišljenja vaših članova… Sad si se digao na zadnje noge i misliš da ćeš brisati postove neke budale koja nema pojma i samo piše gluposti.

  E pa u totalnoj si zabludi, niti sam balavac niti neki debil koji piše samo da bi nešto pisao i bio “poznat”. Dajem komentare za ono šta mislim da ne valja i nikad u tom slučaju neću šutiti.

  Bio sam i na vašem forumu, koliko vidim da je mrtav do bola možd azbog takvih autokratskih mtoda gdje urednici serijale ne mogu biti u krivu…

  • A možda su u šumi.

   Komentar je obrisan jer je bio samo tvoje bezobrazno i djetinjasto prenemaganje kako je Dexter super, za što sam te uputio na najavu šeste sezone. Nisi dodao apsolutno ništa konkretno na temu rasprave ni članka.

   Naravno, Marin se pokazao pametnijim od mene otpilivši te u startu, dok sam ja potrošio 20 minuta da ti objasnim neke stvari. Bolje da sam gledao… Whitney.

 • Ok, odlično živite u svojoj autokraciji i imati ćete samo rast i ništa više, nije važno da li netko radi nešto za novac ili kao hoby, ako je kao hoby onda će ta osoba to napraviti iz ljubavi još bolje nego za novac.

  I nije ovdje uopće riječ o Dexteru kao nekoj jedinoj točki rasprave, ja sam pričao općenito pa smo se uvukli u raspravu oko ove serije, ja gledam jako puno serija i Dexter mi nije najdraža serija (nego BB) i to uopće nije posrijedi u ovom slučaju.

  Ja ne znam nikoga da je digao neku internet stranicu ovakvog tipa iz “ljubavi” pa tako nije ni ova i nemoj meni držati prodike o hobiju i honorarnom poslu kad znam da možete odmah bi prodali ovu stranicu i onda bi mogao bezbrižno gledati svoju Whitney.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861