Masters of Sex obnovljen za treću sezonu (Ray Donovan također) – serijala.com
Trenutno čitaš
Masters of Sex obnovljen za treću sezonu (Ray Donovan također)

Masters of Sex obnovljen za treću sezonu (Ray Donovan također)

Nakon što su se ranije ovog tjedna sa obnovama izredali Rectify i The Strain, a potom Halt & Catch Fire, redaljki obnova pridružio se Showtime objavivši da će se njihove dvije ljetne dramske serije, Masters of Sex i Ray Donovan, nastaviti i u trećoj sezoni. Obje serije dobile su identičan broj epizoda kao i u dosadašnjim sezonama — po dvanaest.

Dobre vijesti, za nas pogotovo pozitivne kada je u pitanju Masters of Sex, prilično sjajna serija usprkos nes(p)retnom nazivu i uvodnoj špici koje sugeriraju neku drugu, puno lošiju seriju. Imali smo je među deset najboljih serija prošle godine, a druga sezona nastavlja bez značajnijih loših koraka — atipično za Showtimeovu seriju.

Usprkos odlasku manje-više cijele sporedne glumačke postave, druga sezona je podjednako dobra kao prva, a treća epizoda zasad je hajlajt sezone koja će vjerojatno konkurirati za sličnu poziciju na našoj ljestvici krajem godine.

4 komentara
  • Sa prvom sezonom sam skoro prestala jer su mi postali jako cendravi, ali sam bila uporna. Hvala bogu da sam nastavila sa gledanjem jer me druga sezona oduševljava iz epizode u epizodu.

  • ray donovan se pretvorio u psiho iživljavanje, tek u zadnjoj ep. ubačeno nešto crnog humora, valjda da se ne pretvori u horor drametinu. ne znam koja bi poanata na kraju bila…kreteni se uvijek izvuku? vjerojatno,jer starog nikako da smaknu obzirom da je njegovo prisustvo otvorilo cijelu lepezu mogućnosti za sljedeće nastavke. dakle, nepotreban i iritantan. imam filing da je takav i privatno. svijetla točka ostaje liev schreiber
    zbog kojeg i gledam, u stvari, izgleda kao da je upao među sve ono psiho likove. hank azaria me podsjetio na jednu drugu isto tako bolesnu seriju,ne bi se začudila da je iz pera istih ili bar prijateljskih ako ništa drugo, gdje je glumio psihijatra.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861