Kanakaredes napušta CSI:NY – serijala.com
Trenutno čitaš
Kanakaredes napušta CSI:NY

Kanakaredes napušta CSI:NY

Nakon što su prije samo nekoliko tjedana A.J. Cook i Paget Brewster iz popularnog Criminal Mindsa ostale bez posla, još jedna CBS-ova krimi drama doživljava veliku promjenu – ovaj put, riječ je o CSI: New Yorku.

Zvijezda popularnog forenzičarskog serijala Melina Kanakaredes odlučila je napustiti seriju nakon šest godina. Sa CBS-a su izjavili da “su željeli da Melina ostane u seriji”, no “poštuju njezinu odluku da je napusti”. Kanakaredesin ugovor je istekao ovog ljeta te nekoliko izvora tvrdi da je glumica napustila seriju nakon što je odbila pristati na manju plaću. No, tvrdi da je tijekom snimanja serije “sklopila mnoštvo nevjerojatnih životnih prijateljstava”, koje će “zauvijek cijeniti”.

I iako će se A.J.Cook iz Criminal Mindsa vratiti iduće sezone da zaključi priču oko svog lika, to neće biti slučaj s Kanakaredes. Bit će odsutna od samog početka sezone. No, zamjena se već sprema – Sela Ward je trenutno u pregovorima s producentima da se pridruži glumačkoj ekipi.

CSI: New York ovog je svibnja premješten iz svog timeslota srijedom na svima mrski petak, nakon što je gledanost ovog proljeća pala, najvjerojatnije zbog oštrije konkurencije (Law & Order: SVU). CBS će ovim potezom pokušati nastaviti dominaciju petkom, no hoće li se to isplatiti, vidjet ćemo u rujnu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861