HBO obećaje 89. put: Bit će Deadwood filma – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO obećaje 89. put: Bit će Deadwood filma

HBO obećaje 89. put: Bit će Deadwood filma

Ima sad već skoro 12 godina otkako je Deadwood završio — HBO-ov sjajni vestern trajao je tri sezone i završio cliffhangerom koji može poslužiti kao završetak, ali svejedno ostavlja dojam nedovršenosti. Produkcija serije bila je preskupa čak i za bogatog kabelskog diva, koji je u to vrijeme imao tri fantastične serije od tri Davida: Simonov The Wire, Chaseove The Sopranose i Milchev Deadwood.

Pred nešto više od dvije godine Garret Dillahunt otkrio je da postoji mogućnost snimanja nastavka, HBO je isto obećao da će razmotriti mogućnosti, a Ian McShane nedavno otkrio da je David Milch predao scenarij za dvosatni film HBO-u.

Sada je HBO-ov šef originalnog programa, Casey Bloys, dodao još ulja na vatru optimizma, izjavivši da su “impresionirani scenarijem koji je pred par mjeseci isporučio Milch”. Bloys kaže da je želio scenarij i film koji će moći pogledati čak i oni koji nisu pratili seriju pred desetak godina, a Milch je to uspio.

Doduše, sada slijede novi izazovi — uklopiti projekt u prihvatljiv budžet, koji je pred 12 godina uzrokovao kraj serije, te ponovo okupiti podosta veliku glumačku postavu.

Ako vam to sve zvuči poznato – to je zato što smo prepisali vijest od prije šest mjeseci koja je stigla s ljetne TCA turneje. Nova, zimska, je upravo u tijeku i Casey Bloys je još jedanput rekao sve što je već rekao ranije. Deadwood postoji, možda će biti ove godine, možda neće. Najavio je početak snimanja ove godine, ali…Vidjet ćemo.

Komentari (1)
  • Ja je upravo gledan po 3. put, fantastična serija. A mogli biste i vi i baciti neku retrovizor akciju, sudeći bar po profilnoj :P

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861