HBO spreman snimiti Deadwood film, Milch predao scenarij – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO spreman snimiti Deadwood film, Milch predao scenarij

HBO spreman snimiti Deadwood film, Milch predao scenarij

Ima sad već skoro 12 godina otkako je Deadwood završio — HBO-ov sjajni vestern trajao je tri sezone i završio cliffhangerom koji može poslužiti kao završetak, ali svejedno ostavlja dojam nedovršenosti. Produkcija serije bila je preskupa čak i za bogatog kabelskog diva, koji je u to vrijeme imao tri fantastične serije od tri Davida: Simonov The Wire, Chaseove The Sopranose i Milchev Deadwood.

Pred dvije godine Garret Dillahunt otkrio je da postoji mogućnost snimanja nastavka, HBO je isto obećao da će razmotriti mogućnosti, a Ian McShane nedavno otkrio da je David Milch predao scenarij za dvosatni film HBO-u.

Sada je HBO-ov šef originalnog programa, Casey Bloys, dodao još ulja na vatru optimizma, izjavivši da su “impresionirani scenarijem koji je pred par mjeseci isporučio Milch”. Bloys kaže da je želio scenarij i film koji će moći pogledati čak i oni koji nisu pratili seriju pred desetak godina, a Milch je to uspio.

Doduše, sada slijede novi izazovi — uklopiti projekt u prihvatljiv budžet, koji je pred 12 godina uzrokovao kraj serije, te ponovo okupiti podosta veliku glumačku postavu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861