True Detective sve bliže trećoj sezoni, Mahershala Ali dobio glavnu ulogu – serijala.com
Trenutno čitaš
True Detective sve bliže trećoj sezoni, Mahershala Ali dobio glavnu ulogu

True Detective sve bliže trećoj sezoni, Mahershala Ali dobio glavnu ulogu

Dvije godine nakon emitiranja druge sezone, HBO se još uvijek nije obvezao na snimanje nove iteracije antologije True Detective. No, stvar je puno bliže realizaciji sada kada je pronađen glumac za jednu od glavnih uloga — oskarovac Mahershala Ali ugovorio je gažu u potencijalnoj trećoj sezoni.

Casey Bloys, HBO-ov šef originalnog programa, kaže da je Nic Pizzolatto zasad isporučio pet scenarija za novu sezonu te kaže da je impresioniran dosad viđenim. Sljedeći korak je pronalazak redatelja i tada će se moći finalizirati narudžba.

True Detective je krenuo u siječnju 2014. i odmah postao jedan od glavnih hitova te televizijske godine. Na valu popularnosti i sjajnih kritika, HBO i Pizzolatto su na brzinu snimili novu sezonu — obzirom da se radi o praktički novoj seriji sa drugom pričom, likovima i glumcima, možda i preforsirali brzi povratak na ekrane. Kritike i reakcije su bile miješane, sezona daleko manje uspješna po gledanosti i nagradama, što je naposlijetku ugrozilo nastavak. Sada HBO malo puše na hladno i razvoju pristupa postepeno.

Pročitaj još

Od ostalih sličnih projekata, HBO je otvoren za novu sezonu lani dobro primljene mini-serije The Night Of, no to je zasad u povojima. Steven Zaillian tek treba doći HBO-u s novom idejom, ali mreža čini se ima veliko povjerenje i spremni su nastaviti surađivati čim autor pripremi nešto konkretno. Slična je situacija sa ovogodišnjom mini-serijom Big Little Lies, za koju se također razmatra opcija nastavka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861