Fox i National Geographic potvrdili novi Cosmos za 2019. – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox i National Geographic potvrdili novi Cosmos za 2019.

Fox i National Geographic potvrdili novi Cosmos za 2019.

Između prvog Saganovog dokumentarca, Cosmos: A Personal Voyage, i drugog (Tysonovog), Cosmos: A Spacetime Odyssey, prošlo je 34 godine. Jučer je Fox potvrdio da ćemo treću inkarnaciju, podnaslovljenu “Possible Worlds” ipak čekati nešto kraće – točnije, emitiranje je najavljeno za 2019.

Nakon Saganove smrti, njegova udovica, su-autor astrofizičar Steven Soter te Neil deGrasse Tyson dvadesetak su godina pokušavali snimiti nastavak, ne uspijevajući prikupiti sredstva.

Neočekivano partnerstvo našli su u Sethu MacFarlaneu, autoru animiranog Family Guyja, možda zadnjem čovjeku za kojeg biste očekivali da će sudjelovati na ovakvom projektu. Iako je daleko od infantilnog zajebanta napušanta, kakvim biste ga zamišljali kao autora Family Guyja, American Dada, The Cleveland Showa… Bio je ključan u sklapanju partnerstva s “njegovim” Foxom.

Emmyjem nagrađena serija dolazi nam opet od izvršne producenta, redateljice i scenaristice Ann Druyan. a MacFarlane, Brannon Braga i Jason Clark sudjelovat će u producenskom kapacitetu.

Cosmos: Possible Worlds najavljen je za proljeće 2019., a ulogu voditelja preuzet će, također opet – Neil deGrasse Tyson.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861