The Handmaid’s Tale: Prvi pogled na drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Handmaid’s Tale: Prvi pogled na drugu sezonu

The Handmaid’s Tale: Prvi pogled na drugu sezonu

Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađena Huluova drama, The Handmaid’s Tale, vraća se u drugoj sezoni u srijedu, 25. travnja s dvije nove epizode. Nove epizode emitirat će se svake srijede.

Radnja serije se odvija u teokraciji koja je zamijenila SAD nakon puča, te životu žena koje su podvrgnute samo na natalitetnu funkciju od strane dominirajućeg muškog totalitarnog društva. Roman Margaret Atwood nagrađen je, između ostalog, i prvom nagradom Arthur C. Clarke. Također – roman nikad nije bio van štampe. Hulu je danas objavio i prvi pogled na drugu sezonu koji možete pogledati ispod.

Druga sezona serije imat će trinaest epizoda, tri više nego što je imala prva sezona, a Bruce Miller najavio je kako intenzivno radio s Margaret Atwood, autoricom knjige, na stvaranju nove sezone. Podsjetimo, prva sezona završila je gdje i sama knjiga, a njena autorica je tijekom godina dobivala mnoga pitanja što se s likovima kasnije dogodilo. Čini se kako ćemo sad, nakon više od trideset godina, napokon i saznati.

https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKqUqM-obxu7UEU-O14EL0XCgMj_uuFSAGuMBBaiUZvaL4W4SGfblwnea0Go4u9g84JzZc4Ldp9bfMlpGkKDwL52GmsHpw&v=xxQhWrAcQnE

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861