Kad se Sherlock vraća?

Kad se Sherlock vraća?

piše objavljeno 14. 03. 2012. u kategoriji drama

Još ćemo se načekati.

Snimanje treće sezone BBC-jevog Sherlocka počet će rano sljedeće godine. Beryl Vertue, jedna od producentica serije, ali i Moffatova svekrva, prisustvovala je na medijskoj konferenciji u Salfordu ovog tjedna i objavila ovu pomalo razočaravajuću vijest.

Dakle, “rano u 2013.”, kao početak snimanja nove sezone značilo bi da treća sezona neće ugledati svjetlo dana prije ljeta iste godine, što bi bilo otprilike koliko smo čekali i na drugu sezonu. Razmaci od 16-17 mjeseci između sezona nisu neobični, pogotovo na britanskoj televiziji, ali u zadnje vrijeme i na američkoj također, Mad Men kao jedan od najnovijih primjera.

Cumberbatch i Freeman trenutno su zaposleni snimanjem novog Star Treka, odnosno The Hobbita. Sherlock je ogroman hit za BBC, a nadamo se da ćemo ga neka od naših televizija ubrzo otkupiti.

serija |

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Fak.hr
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress