Kad se Sherlock vraća? – serijala.com
Trenutno čitaš
Kad se Sherlock vraća?

Kad se Sherlock vraća?

Snimanje treće sezone BBC-jevog Sherlocka počet će rano sljedeće godine. Beryl Vertue, jedna od producentica serije, ali i Moffatova svekrva, prisustvovala je na medijskoj konferenciji u Salfordu ovog tjedna i objavila ovu pomalo razočaravajuću vijest.

Dakle, “rano u 2013.”, kao početak snimanja nove sezone značilo bi da treća sezona neće ugledati svjetlo dana prije ljeta iste godine, što bi bilo otprilike koliko smo čekali i na drugu sezonu. Razmaci od 16-17 mjeseci između sezona nisu neobični, pogotovo na britanskoj televiziji, ali u zadnje vrijeme i na američkoj također, Mad Men kao jedan od najnovijih primjera.

Cumberbatch i Freeman trenutno su zaposleni snimanjem novog Star Treka, odnosno The Hobbita. Sherlock je ogroman hit za BBC, a nadamo se da ćemo ga neka od naših televizija ubrzo otkupiti.

9 komentara
 • Moguce da je problem i sa uskladjivanjem obaveza. Martin Freeman(Dr.Watson) je na Novom Zelandu dobar deo godine zbog snimanja Hobita.

   • Kak’ meni piše Najava programa na taj dan u 06:35 na HTV2?
    Izgleda da su ispravili, jer SIGURNO je bila greška. Ići će sigurno od 20.04. u 23:40h kad završi mini-serija Place of Execution.

    • 23:40? O.o Ovi s HRT-a fakat nisu normalni kad Sherlocka stavljaju u taj glupavi termin. Pretpostavljam da sam se trebala naviknuti na takav tretman dobrih serija na ‘rvackim televizijama.

 • Sta da vam kazem Sherlock se na RTS emituje subotom 00:10. Vazno da su turci okupirali sve udarne termine.

 • povlačim riječ, FANTASTIČNO! prva epizoda jedva odgledah, druga tako-tako, treća me oduševila, 2 sez. bez riječi. savršeno!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861