Prvi pogled na sitcome s Robinom Williamsom, Sarom M. Gellar i Margo Martindale te ostale CBS-ove novake – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na sitcome s Robinom Williamsom, Sarom M. Gellar i Margo Martindale te ostale CBS-ove novake

Prvi pogled na sitcome s Robinom Williamsom, Sarom M. Gellar i Margo Martindale te ostale CBS-ove novake

CBS je, kao najgledanija američka mreža, jedna od rijetkih koja može riskirati s novim serijama. Zato su ove sezone i odlučili proširiti blok sitcoma i proširiti se na single-camove. Čak četiri nova sitcoma stižu najesen, dok jedan (Friends With Better Lives) preostaje za drugu polovicu sezone.

Činjenica da mreža ima samo jednu novu dramu na rasporedu, za razliku od ABC-a koji ih ima osam, samo dodatno govori o stabilnosti CBS-a i snazi njihovog rasporeda.

A evo i trailera:

Hostages

Još jedna u nizu serija Jerryja Bruckheimera, koji je bio J.J. Abrams televizije prije J.J.-a Abramsa (samo više sličan Michaelu Bayju). Toni Collette glumi kirurginju kojoj, nakon što je odabrana da operira predsjednika države, prijete smrću obitelji ukoliko ne ubije svog pacijenta. Dylan McDermott i Tate Donovan su u ostalim glavnim ulogama.

http://www.youtube.com/watch?v=MwD2OR3n0TU

Intelligence

Krim-procedural o jedinici centriranoj oko brilijantnog-ali-ekscentričnog tipa sa mikročipom u mozgu koji mu omogućava da vidi čitav elektromagnetski spektar. Još jedna serija po CBS-ovoj šabloni karizmatičnih glavnih glumaca sa likovima koji imaju “poseban dar”. Josh Holloway (Lost) je u glavnoj ulozi, a prati ga bivša CSI-jevka Marg Helgenberger.

http://www.youtube.com/watch?v=f-nqhGQeniM

The Crazy Ones

Komedija Davida E. Kelleyja koja broji nekoliko vrlo poznatih glumačkih imena — Robin Williams, Sarah Michelle Gellar i James Wolk predvode platnu listu. Atipično za CBS, radi se o single-cam humorističnoj seriji.

http://www.youtube.com/watch?v=Qz-8JoUQzE0

The Millers

Will Arnett (Arrested Development) i Greg Garcia kao autor (My Name is Earl, Raising Hope) trebali bi biti dovoljno da nadvladamo averziju prema CBS-ovim sitcomovima. Margo Martindale i Beau Bridges samo su dodatni bonus. Arnett glumi tipa čiji se život okreće naglavce kada mu se u stan useljavaju starci.

Mom

Četvrti sitcom Chucka Lorrea. Wah-wah. Anna Faris je samohrana majka koja pokušava srediti svoj život. Allison Janney, Nate Corddry i French Stewart su među glavnim ulogama.

We Are Men

Druga single-cam komedija na CBS-u, prati mladića kojeg pod svoje krilo uzima trojac veterana koji živi u apartmanskom kompleksu. Chris Smith, Tony Shalhoub, Jerry O’Connell i Kal Penn su glavni glumci.

http://www.youtube.com/watch?v=iiZo4AjTbQw

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861