Craig bez publike – serijala.com
Trenutno čitaš
Craig bez publike

Craig bez publike

Late night show bez publike? Craig Ferguson, ili kako se sam popularno naziva, the Scottish Conan O’Brien, u svojem eksperimentu pokušava evocirati neka stara vremena i Toma Snydera, pokojnog late night voditelja koji je uspješno vodio show bez publike. Onaj tko prati Craiga zna da je on više komičar nego talk show host i njegova komunikacija s publikom jedna je od posebnosti tog showa. Upravo zato čudi takav pokus. Je li eksperiment uspio?

2 komentara
  • On a personal note, prvi dojmovi su da je izostalo dosta tog komičnog dijela, no teško je snimiti nešto loše sa Stephenom Fryom. Njihov razgovor dotiče mnoge teme i, iako su zanimljive, nedostaju upravo Craigove proste dosjetke. Hmm, možda nije toliko smiješno kao kad vas cijela publika zarazi smijehom? Ledeni znoj me oblije na pomisao toga. Volio bih vidjeti ovakav eksperiment i u popularnim komedijama tipa Big Bang i Two and a half men. Garantiram da nitko ne bi gledao TaaHM.

  • Tip rula. Da ima rip svake emisije na torrentu, svaku bi s gustom gledao.
    Dugo se govori da ce tip biti Lettermanov nasljednik i… nisam ziher koliko mi se to svidja. Odlican promotion za njega, ali bojim se da bi morao napraviti neke ustupke u formatu i stilu nastupa obzirom na bolji termin.
    Onaj simpatican stil “bmk nitko nas ne gleda, crapola show” bi pao u vodu.

    Glede BBT / TaaHM, to su ipak malo drasticniji primjeri, cijeli koncept se oslanja na publiku. Ili je njihove forice meni pretesko zamisliti bez pauzi za smijeh publike, dok Jim Parsons to vrijeme popunjava grimasama…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861