Craig Ferguson ide u Francusku – serijala.com
Trenutno čitaš
Craig Ferguson ide u Francusku

Craig Ferguson ide u Francusku

Najbolji late night komičar današnjice, Craig Ferguson (ma koji Conan, saberite se), svoj Late Late Show seli u Francusku na tjedan dana. Obzirom da stalno cvili zbog mračne rupetine od studija u kojem se snima show, Scottish Conan Guy odradit će tjedan dana u Gradu svjetlosti – Parizu.

Najavio je to u svom showu ovog ponedjeljka, a s njim, naravno, ide njegov vjerni robotski sidekick Geoff Peterson i Kristen Bell, jedna od najredovitijih gošća njegovog showa. Epizode koje će se snimati sredinom srpnja CBS će emitirati od 1. kolovoza.

Craigov show sigurno će posjetiti francuski komičar i voditelj Arthur, koji je prošlog studenog do zadnjeg detalja plagirao Late Late Show – uključujući uvodnu špicu, glazbene skečeve i razne lutke, Fergusonov trademark. No Arthur je ubrzo nakon toga gostovao kod Craiga, rekavši da to nije plagijat – već hommage. Kao ono kad Kinezi rade hommage američkoj auto industriji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ITBFpU7korA[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3y5GCiobsqI[/youtube]
5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861