CBS obnovio Mentalist, otkazao The Crazy Ones, Intelligence i još tri serije – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio Mentalist, otkazao The Crazy Ones, Intelligence i još tri serije

CBS obnovio Mentalist, otkazao The Crazy Ones, Intelligence i još tri serije

CBS je prije par mjeseci obnovio većinu svojih serija, tako da je za ovaj tjedan ostalo vrlo malo neizvjesnosti. Mreža je napokon donijela odluku o ostatku svojih serija, a od njih šest koje nisu dobile uranjenu obnovu, samo je jedna, The Mentalist, dobila novu sezonu.

Tako su redom otkazani sitcomi The Crazy Ones, Bad Teacher i Friends with Better Lives te drame Intelligence i Hostages.

The Crazy Ones je startao vrlo dobro – samo ime Robina Williamsa bilo je dovoljno da privuče znatiželjnu publiku, no nakon uzastopnih padova gledanosti, CBS je odlučio seriju ranije privesti kraju i zamijeniti termine s Two and a Half Menom. Ono što je uslijedilo je praktički zaključalo sudbinu serije – gledanost se dodatno srozala, a gledanost se TAAHM-a, s druge strane, poboljšala. Također, The Crazy Ones je tijekom većine sezone bio jedini single-cam sitcom (nakon što je We Are Men jesenas otkazan nakon dvije epizode), i odskakao je od tipičnog CBS-ovskog, multi-cam sitcoma.

Zamjena za Crazy Onese bio je Bad Teacher, koji je otkazan nakon tri slabo gledane epizode. CBS je zadnjih nekoliko tjedana emitiranja HIMYM-a forsirao Friends With Better Lives, tvrdeći da je serija nasljednik HIMYM-a i novi sitcom za koji će svi poludjeti. To se nije dogodilo.

Otkazivanje drama Hostages i Intelligence bilo je očekivano, zbog iznimno slabe gledanosti koje su obje serije zabilježile u terminu ponedjeljkom u 22h.

The Mentalist je jedina serija koja je uspjela izvući živu glavu, usprkos nagađanjima da joj je stigao kraj. Čak su i autori serije polako krenuli u potragu za novom mrežom. Uz velik broj drama koje je CBS otkupio za nadolazeću sezonu i slabašnu gledanost serije, spekulira se kako je ova obnova za skraćenu i posljednju sezonu.

3 komentara
  • zanimljivo za mentalistu..serija je došla do kraja glavne i jedine priče iako kao format procedural može ići dok je svijeta,baš i nema smisla…

  • (Ne)ugodno sam iznenađen obnovom Mentalista. Serija se dobrano srozala u zadnjih nekoliko epizoda, razrješenje Red John arca bilo je u najmanju ruku razočaravajuće, a Heller je već sad okrenut ka Gothamu. Sad kad imaju priliku smisliti dostojan kraj ovoj, ipak veoma popularnoj seriji, ostaje neki tračak nade da će tako i biti. Možda…

  • da…….. ali Jane mi je toliko dobar lik da mogu gledati samo radi njega. Ali da, citava CBI sema sa RJ ili bez njega mi bolja nego ovo FBI davljenje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861