CBS naručio sedam novih serija, među kojima i američki Sherlock – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS naručio sedam novih serija, među kojima i američki Sherlock

CBS naručio sedam novih serija, među kojima i američki Sherlock

CBS je kao posljednja mreža objavio svoje narudžbe za iduću sezonu – četiri drame, dva sitcoma i jedan reality, što broj novih serija na svim mrežama dovodi na 39.

Evo i kratkih opisa naručenih serija:

 • Vegas – Najambiciozniji novi projekt na mreži drama je smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća koja prati novopečenog šerifa Las Vegasa. Glumačka postava prepuna je poznatih lica – Dennis Quaid (The Day After Tomorrow), Michael Chiklis (The Shield), Carrie-Anne Moss (Matrix), Jason O’Mara (Terra Nova).
 • Made in Jersey (FKA Baby Big Shot) – CBS-ov odgovor na USA-ov Suits, samo u ženskoj verziji. Janet Montgomery glumi ženu koja koristi svoju snalažljivost kako bi se nosila s kolegama u elitnoj pravničkoj tvrtci na Manhattanu.
 • Golden Boy – Drama koja prati nevjerojatan uspon policajca do mjesta načelnika. Ulogu je prvo dobio, a zatim odbio Ryan Philippe – zamijenio ga je  Theo James (Bedlam). U seriji glume i Kevin Alejandro (Southland), Chi McBride (Pushing Daisies) i Holt McCallany (Lights Out).
 • Partners – Sitcom Maxa Mutchnika i Davida Kohana (Will & Grace) o dvojici arhitekata – jedan je hetero, drugi je gay – čije prijateljstvo liči braku. I ovdje se može naći hrpa poznatih lica – Michael Urie (Ugly Betty), Brandon Routh (Superman Returns), David Krumholtz (Numb3rs) i Sophia Bush (One Tree Hill).
 • Friend Me – Opisan kao muški 2 Broke Girls, sitcom prati dvojicu najboljih prijatelja koji se sele iz Bloomingtona, Indiane u Los Angeles. U glavnim su ulogama Christopher Mintz-Plasse (Superbad) i Nicholas Braun.

Mreža je za zimski dio sezone također naručila i reality show Marka Burnetta (Survivor), The Job, u kojem se ljudi natječu za svoj posao iz snova. Lisa Ling je voditeljica.

Na iznenađenje mnogih, CBS je odustao od single-cam sitcoma Entry Level, koji je navodno bio dobro prihvaćen na mreži, a šuškalo se da će napokon dati priliku single-cam sitcomu na svom rasporedu. Zadnji takav sitcom bio je Worst Week, otkazan na proljeće 2009. nakon jedne sezone. Također, narudžbom samo dva sitcoma i uz nagađanja da bi veteranski sitcom Rules of Engagement mogao dobiti skraćenu narudžbu od 13 epizoda, čini se da bi mreža mogla i odustati od stvaranja dvosatnog bloka sitcoma četvrtkom. CBS inače uvijek ostavlja jedan novi sitcom kao rezervu za midseason (Mad Love, Rob,…), što ne bi mogli napraviti kada bi produžili blok četvrtkom.

Od drama, na našu žalost nije naručen proceudral Widow Detective, samo zato što smo htjeli napraviti anketu u kojoj bismo napravili okršaj retardiranih naslova nemogućih kombinacija: Mob Doctor vs. Widow Detective. Jerry Bruckheimerov Trooper također neće ugledati svjetlo dana, kao ni sitcom Louisa C.K.-a.

CBS objavljuje svoj raspored u srijedu poslijepodne (po našem vremenu).

9 komentara
 • *sigh* Tri policijske serije od četiri drame.

  I mislim da mi je zapravo drago što Louis CK nije dobio sitcom tamo. Bojim se kako bi to izgledalo, a ionako ne bi imao veze sa serijom nakon pilota. Steta imena.

  • Treba s jednim štapom, po mogućnosti tri puta posvećenom i premazanim sa solnom kiselinom, to zlo istjerati iz njih. Samo čekam sljedeću “umotovorinu”.. Po meni su granicu prešli kad su odlučili “popraviti” Mućke. Mislim da će shema biti nekaj slično kao Bračne vode-hrvatska verzija. Dan danas se još budim okupan znojem kad se sjetim tog horora…

 • Iskreno i od svega srca se nadam da će ovaj američki Sherlock propasti odmah nakon pilota. Bljak, fuj, svetogrđe! Ne znaju više šta bi smislili pa kradu Britancima. Ma dao Bog da si Sir Arthur Conan Doyle zatuko toljagom kad se jednom nađu oči u oči!

 • nije li j.l miller best sherloch cumberbatch best(?) frend :D? ajme, strah me to i pogledati…. smao je jedan sherlock!!!! :))))

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861