Trailer: Search Party se vraća ovog mjeseca na HBO Max – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Search Party se vraća ovog mjeseca na HBO Max

Trailer: Search Party se vraća ovog mjeseca na HBO Max

Pomalo neočekivano HBO je danas predstavio trailer za treću sezonu bivše TBS-ove serije, Search Party. Prošlo je više od dvije i pol godine od posljednje epizode ove serije koja se emitirala u prosincu 2017. (!), a nedugo nakon toga nam je obećana i treća sezona za koju smo mislili da je nikad i nećemo ugledati.

Tišinu je u listopadu prošle godine probila vijest da komediju preuzima HBO Max koji će nove nastavke emitirati u od 25. lipnja. Treća sezona će se nastaviti na uhićenje Dory i Drewa u prethodnom finalu, dok će se njihovi najbolji prijatelji Elliott i Portia dvoumiti oko svjedočenja na već široko medijski pokrivenom suđenju.

Ova satirička crna komedija je krenula na TBS-u krajem 2016., a svojom jednostavnom premisom nije privlačila mnogo pažnje.

No, kako su epizode napredovale, a Doryna potraga za nestalom prijateljicom Chantal se bližila kraju, publika je postajala svjesnija da ova serija nudi puno više od onoga što im je obećano. Samo finale je usmjerilo Search Party u smjeru kojem se nikad nismo nadali, a druga sezona nije manjkala napetosti, zabavnih tjednih druženja i izgriženih noktiju. Search Party je već ranije obnovljen i za četvrtu sezonu koju valjda nećemo čekati skoro pola desetljeća.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861