Search Party za treću sezonu seli na HBO Max, četvrta već potvrđena – serijala.com
Trenutno čitaš
Search Party za treću sezonu seli na HBO Max, četvrta već potvrđena

Search Party za treću sezonu seli na HBO Max, četvrta već potvrđena

Ova satirička crna komedija je krenula na TBS-u prije nešto manje od tri godine te svojom jednostavnom premisom nije privlačila puno pažnje.

No, kako su epizode napredovale, a Doryna potraga za nestalom prijateljicom Chantal se bližila kraju, publika je postojala svjesnija da ova serija nudi puno više od onoga što im je obećano. Samo finale je usmjerilo Search Party u smjeru kojem se nikad nismo nadali, a druga sezona nije manjkala napetosti, zabavnih tjednih druženja i izgriženih noktiju.

Seriju smo zadnji put vidjeli krajem 2017. godine, a nedugo nakon toga nam je obećana i treća sezona za koju smo (do danas) mislili da je nikad nećemo ugledati. Tišinu je nedavno probila zanimljiva vijest da komediju preuzima nadolazeći streaming servis HBO Max koji će nove nastavke emitirati u proljeće 2020. godine kada i sam kreće s radom. Treća sezona će se nastaviti na uhićenje Dory i Drewa u prethodnom finalu, dok će se njihovi najbolji prijatelji Elliott i Portia dvoumiti oko svjedočenja na već široko medijski pokrivenom suđenju.

Ali to nije sve! Uz vijest o okvirnom datumu premijere, potvrđena je i četvrta sezona za seriju koja će se također emitirati na HBO Maxu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861