Stota epizoda HIMYM samo što nije – serijala.com
Trenutno čitaš
Stota epizoda HIMYM samo što nije

Stota epizoda HIMYM samo što nije

Sjećate se da smo pred 3 mjeseca pisali o nadolazećoj jubilarnoj, stotoj epizodi How I Met Your Mother? Prisjetit ćemo vas.

Izvršni producent serije obećao nam je da će se Ted približiti upoznavanju svoje odabranice, a najbolje od svega, pripremaju nam glazbeno-plesnu scenu sa, naravno, Neilom Patrickom Harrisom u glavnoj ulozi:

Imat ćemo ogromnu Barnyjevu priču koja će kulminirati mjuziklom na koji ćemo potrošiti puno previše novca kojeg nam je tv kuća namijenila. Njegovim će se obožavateljima svidjeti kraj epizode. Neće to biti epizoda u stilu mjuzikla, ali iznenadno će postati takvom. To će vjerojatno biti jedna od najluđih stvari koje smo napravili u seriji.

Navodno će Barney razmišljati da se odrekne odijela, a sve zbog neke cure. Na kraju će ga to natjerati da pukne u pjesmu. Čini se da ni ostatak ekipe nije previše ravnodušan.

U epizodi gostuju Rachel Bilson u ulozi Tedove cure, te  Stacy Keibler kao uzrok Barneyjeve dileme i pjesme.

Usput, Alyson Hannigan najavljuje da će Lily i Marshall, barem negdje u skorijoj budućnosti, dobiti dijete!

To je definitivno nešto o čem razmišljamo, no sigurno bi ograničilo broj barskih scena u kojima se Lily može pojaviti. Reći ću da će definitivno jednom imati djecu, samo još ne znamo kada.

Epizoda je na rasporedu 11. siječnja, evo nekoliko slikica, objavio ih je CBS, a pokupili smo ih sa zap2it.com-a.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861