Sheenmanija se nastavlja: Anger Management oborio rekorde gledanosti – serijala.com
Trenutno čitaš
Sheenmanija se nastavlja: Anger Management oborio rekorde gledanosti

Sheenmanija se nastavlja: Anger Management oborio rekorde gledanosti

Bit ćemo jako predvidljivi pa ćemo započeti s tipičnim: Charlie Sheen je još uvijek u “winning” modeu.

Novi sitcom bivše zvijezde Two And a Half Mena zabilježio je rekordnu gledanost – s 5.47 milijuna gledatelja, premijera Anger Managementa je tako postala najgledanija premijera sitcoma u povijesti kabelske televizije. Management je zabilježio i porast gledanosti u drugoj epizodi emitiranoj u 21.30h (s 2.1 na 2.3 A18-49 rating). Utrljat ćemo sol na ranu pa samo suptilno spomenuti da od svih NBC-evih sitcoma četvrtkom samo The Office još zna zabilježiti 2.3 A18-49 rating.

Podsjećamo, FX je iskoristio za njih netipičan model produciranja serije – ukoliko gledanost serije pređe određenu brojku tijekom prvotno naručenih deset epizoda, naručit će i do devedeset (!) dodatnih epizoda. Nije poznato o kojoj se brojci točno radilo, no uz ovakav start, vjerujemo da je masovna produkcija serije neizbježna. Taj je model dosad uglavnom koristio TBS za sitcome Tylera Perrya.

A nama je barem drago što su, zahvaljujući tako snažnom lead-inu, Wilfred i Louie zabilježili veliki porast gledanost u odnosu na prošlu sezonu (+71% i +55% u ukupnoj gledanosti).

13 komentara
  • jel ti tak teško potrošit 20 min svog vremena? čak i manje, u 5 min znaš jel valja ili ne. pretpostavka je da ne, barem po viđenim isječcima. osobno ću pogledat tek tolko da se osobno uvjerim.

   • @grahek55

    Ne volim pocet gledat seriju i onda odustat, odnosno ako pogledam jednu epizodu, nesto me tjera da gledam i dalje, cak i ako je losa… Jako rijetko odustanem od serije, zato ne bih htio ni zapocinjat ako je losa

    • fair enough. nakon odgledane epizode i pol(osdustao sam) nije serija niti takva katastrofa kao što sam očekivao. iako je predvidivo i jeftin je humor nekako mi je bolja od bisera kao što su !rob! i How to be a gentleman(podgledao po 1 epizodu od svake, tek tolko da znam cijeniti ostale komedije) ali to i nije neko mjerilo. 2 i 1/2 muškarca su ipak za klasu bolja od ove komedije.

     ps. gdje je nestao vote na komentare? :/

   • E krešo kaj se dogodilo “plusevima” i “minusima”, kaj su uginuli ili ste namjerno maknuli? :)

  • Ja ugasio nakon 5 min. Najgori od najgorih sterilnih najstereotipnijih sitcomovoma, Two and a Half Men je dubokoumno remekdjelo prema ovom.

 • re: Voteovi za komentare

  Maknuo sam jer je postalo besmisleno i kontraproduktivno… Iz nekog razloga – botovi ili samo trollovi – svi komentari u zadnje vrijeme bili su u debeloj negativi. Mozda vratim za probu ponovo, ili potrazim neko drugo rjesenje.

 • Hm… I nije baš tako loša serija, ali nije ni osobito dobra. Neki prosjek, za odgledati s pola mozga. Bolja od zadnjih sezona Two and a Half Mena, ako zbog ničeg, onda barem zbog atmosfere. Čini se da Čarli (hehehe) uživa u novoj (staroj?) ulozi i zasad pokazuje dosta entuzijazma, dok je u Two and… u posljednjim sezonama izgledao kao da će nekoga ubiti na setu (zar ga je Bill Prady toliko tlačio?). S druge strane, dođe čovjeku da se pita koliko dugo može izdržati u takvom stanju, prije nego se u seriji (ponovno) pretvori u mrzovoljnog tipa ubilačkog pogleda…

  Jedino… Koja je fora u sitkom ubaciti dvoje glumaca iz horora (torture porna, da budemo precizniji – bivša Čarlijeva žena je iz Sawa, a onaj mladi pacijent iz Hostela)? :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861