Sheenmanija se nastavlja: Anger Management oborio rekorde gledanosti – serijala.com

Sheenmanija se nastavlja: Anger Management oborio rekorde gledanosti

Najgledanija premijera sitcoma na kabelskoj televiziji ikada.

 1. Opa says:

  Preko nedelje sam fin ,a vikendom sam Čarli Šin :]

 2. MacGyver says:

  Oce recenzija uskoro? Bar ukratko, da znam dal gledati ili ne

  • grahek55 says:

   jel ti tak teško potrošit 20 min svog vremena? čak i manje, u 5 min znaš jel valja ili ne. pretpostavka je da ne, barem po viđenim isječcima. osobno ću pogledat tek tolko da se osobno uvjerim.

   • MacGyver says:

    @grahek55

    Ne volim pocet gledat seriju i onda odustat, odnosno ako pogledam jednu epizodu, nesto me tjera da gledam i dalje, cak i ako je losa… Jako rijetko odustanem od serije, zato ne bih htio ni zapocinjat ako je losa

    • grahek55 says:

     fair enough. nakon odgledane epizode i pol(osdustao sam) nije serija niti takva katastrofa kao što sam očekivao. iako je predvidivo i jeftin je humor nekako mi je bolja od bisera kao što su !rob! i How to be a gentleman(podgledao po 1 epizodu od svake, tek tolko da znam cijeniti ostale komedije) ali to i nije neko mjerilo. 2 i 1/2 muškarca su ipak za klasu bolja od ove komedije.

     ps. gdje je nestao vote na komentare? :/

  • Ne zelim obecavati, ali imam je u planu. Nadam se da ce pocetkom tjedna, ali to sam rekao za ljetni vodic pa ne vjerujem da ce prije drugog vikenda.

  • bero says:

   Ja ugasio nakon 5 min. Najgori od najgorih sterilnih najstereotipnijih sitcomovoma, Two and a Half Men je dubokoumno remekdjelo prema ovom.

 3. re: Voteovi za komentare

  Maknuo sam jer je postalo besmisleno i kontraproduktivno… Iz nekog razloga – botovi ili samo trollovi – svi komentari u zadnje vrijeme bili su u debeloj negativi. Mozda vratim za probu ponovo, ili potrazim neko drugo rjesenje.

 4. MaxB says:

  Hm… I nije baš tako loša serija, ali nije ni osobito dobra. Neki prosjek, za odgledati s pola mozga. Bolja od zadnjih sezona Two and a Half Mena, ako zbog ničeg, onda barem zbog atmosfere. Čini se da Čarli (hehehe) uživa u novoj (staroj?) ulozi i zasad pokazuje dosta entuzijazma, dok je u Two and… u posljednjim sezonama izgledao kao da će nekoga ubiti na setu (zar ga je Bill Prady toliko tlačio?). S druge strane, dođe čovjeku da se pita koliko dugo može izdržati u takvom stanju, prije nego se u seriji (ponovno) pretvori u mrzovoljnog tipa ubilačkog pogleda…

  Jedino… Koja je fora u sitkom ubaciti dvoje glumaca iz horora (torture porna, da budemo precizniji – bivša Čarlijeva žena je iz Sawa, a onaj mladi pacijent iz Hostela)? :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *