Anger Management dobiva još 90 epizoda, uz uvjet da Sheen poživi toliko – serijala.com
Trenutno čitaš
Anger Management dobiva još 90 epizoda, uz uvjet da Sheen poživi toliko

Anger Management dobiva još 90 epizoda, uz uvjet da Sheen poživi toliko

Kao što se očekivalo, FX je naručio dodatnih 90 epizoda sitcoma Anger Management. Radilo se samo o formalnosti jer povratnički sitcom Charlija Sheena privlači oko 4 i pol milijuna gledatelja po epizodi, što je solidan uspjeh za FX. Ugovor je neobičan i rijetko viđen na televiziji, ali takav je plan bio od samog početka.

Doduše, FX spomenutih 90 epizoda planira snimiti u sljedeće dvije godine, što je prilično ambiciozno ako se sjetimo Sheenovih radnih navika sa bivšeg sitcoma, Two and a Half Men. Sedma sezona je u proljeće 2010. godine skraćena sa 24 na 22 epizode zbog Sheenovog “rehabilitiranja”, dok je pretprošla, osma, imala tek 16 zbog svima dobro poznatog incidenta koji je rezultirao Sheenovim otkazom.

2 komentara
  • U kojem roku planiraju emitirat te epizode? Sumnjam da planiraju emitirat 45 epizoda godisnje, a onda i ne kuzim zasto bi ih toliko snimali odjednom…

  • Malo ipak previše. Nekakav maksimum bi možda bio 30ak epizoda meni. S druge strane kad radiš sa Sheenom treba prepoloviti to još i za svaki slučaj podijeliti s 3.

    Na kraju 19 sezona, više nego solidno :-)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861