FX: Izgledna 10. sezona za Sunny, Charlie Sheen 45 puta godišnje na TV-u – serijala.com
Trenutno čitaš
FX: Izgledna 10. sezona za Sunny, Charlie Sheen 45 puta godišnje na TV-u

FX: Izgledna 10. sezona za Sunny, Charlie Sheen 45 puta godišnje na TV-u

FX je jučer imao svoj dan na press turneji pred novinarima i kritičarima, a glavne vijesti su optimizam pred desetu sezonu komedije It’s Always Sunny in Philadelphia te plan emitiranja 45 epizoda godišnje sitcoma Charlija Sheena, Anger Management.

It’s Always Sunny in Philadelphia je nedavno završila osmu sezonu i već je ranije obnovljena za devetu, a FX-ov čelnik John Landgraf nazvao ju je jednim od četiri kamena temeljca mreže — uz The Shield, Rescue Me i Nip/Tuck. Deveta szona vjerojatno neće biti posljednja, a deseta je “vrlo izgledna”, a dobre su šanse i za jedanaestu. Dalje? Ovisi hoće li momci željeti nastaviti rad na seriji.

Anger Management, onaj sitcom Charlija Sheena koji ste jedva uspjeli razlikovati od Two and a Half Men, je ranije obnovljen za dodatnih 90 epizoda, čije se emitiranje nastavlja 17. siječnja. Serija će se iduće dvije godine praktički emitirati non-stop, sa po 45 epizoda godišnje.

FX je posljednjih godina posustao sa razvojem novih dramskih serija, odnosno usporili su ih neuspjesi slabo gledanih, ali svejedno odličnih drama Lights Out i Terriers. Landgraf kaže da je plan za ovu godinu lansirati dvije nove drame i tri komedije, među kojima suThe Americans i Legit, koji kreću ovog mjeseca. Mreža trenutno razmatra pilote Guillerma del Torra i Carltona Cusea te još nekoliko drugih projekata.

3 komentara
  • Ambiciozno je ovo s 45 epizoda po jednoj sezoni (tako sam shvatio), mislim dosta je to za snimiti, a Charlie ipak ima dosta posla i s “bijelim” i “veselim djevojkama”, hoće li uspjeti sve to strpati u svoj već dovoljno natrpani raspored?

  • uopće, ali UOPĆE, mi nije jasno zašto pobogu toliko forsiranje jednog trećerazrednog kvazi komičara, usto i teškog alkoholičara i narkomana? valjda kao još jedan uzor današnjoj mladeži.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861