FX naručio vampirski pilot – serijala.com
Trenutno čitaš
FX naručio vampirski pilot

FX naručio vampirski pilot

Ain’t it Cool News javlja kako je kabelska mreža FX (The Shield, Sons of Anarchy, American Horror Story…) naručila pilot epizodu za The Strain, potencijalnu novu seriju o znanstvenicima koji se bore protiv najezde krvoločnih vampira.

Del Toro će napisati i režirati pilot epizodu za ovu adaptaciju vlastite trilogije knjiga koje je napisao s Chuckom Hoganom. Ako FX odobri snimanje serije nakon pilota, Carlton Cuse (Lost) bi trebao vršiti dužnosti showrunnera. AICN također spominje kako bi prva i druga knjiga (The Strain i The Fall) poslužile kao predložak za prvu i drugu sezonu serije, dok bi se treća knjiga (The Night Eternal) trebala raspoloviti za treću i četvrtu sezonu.

Pratit ćemo ovaj projekt s posebnim zanimanjem zbog sve siline talentiranih imena što stoji iza njega. FX bi mogao imati hit na svojim rukama. Del Toro trenutno dovršava Pacific Rim, a njegova adaptacija Lovecraftove novele At The Mountains of Madness opet je u nekakvom limbu. Carlton Cuse je na USA Networku zaposlen s Bates Motelom, prequelom Psychoa.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861