CBS se predomislio: Unforgettable vraćen među žive – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS se predomislio: Unforgettable vraćen među žive

CBS se predomislio: Unforgettable vraćen među žive

Promijeniti odluku o sudbini serije i vratiti je među žive rijetka je i nesvakidašnja pojava, posebice za CBS. No, dogodilo se i to – mreža je odlučila dati zeleno svjetlo za snimanje druge sezone proceduralne serije Unforgettable.

CBS nije oživio seriju jer je nezadovoljan svježe sklopljenim rasporedom ili zbog straha da će im nove serije propasti, jer trinaest novih epizoda Unforgettablea planiraju emitirati tek iduće ljeto. Uz Big Brother, mreža u ljetnoj sezoni nema nikakvih originalnih serija u ponudi (Dogs in The City, ripoff Dog Whisperera sa Cesarom Milanom najnoviji im je promašaj), no ipak čudi odluka o vraćanju skuplje igrane serije koja će tijekom ljetnih mjeseci vjerojatno imati gledanost jednaku onoj reprizi CSI-a. Posljednja uspješna ljetna igrana serija na mreži bio je Flashpoint, no tu se radilo o puno jeftinijem projektu ostvarenim u suradnji s kanadskim CTV-em.

Unforgettable je najgledanija otkazana serija protekle sezone, s više od 12 milijuna gledatelja po epizodi. Iako je prošle jeseni startala snažno, gledanost je u posljednjim tjednima sezone opala, što je vjerojatno bio jedan od glavnih razloga otkazivanja. Šuškalo se i da je Lifetime zainteresiran za seriju, koji je dosad imao dvije neuspješne kriminalističke serije. No, oni su u međuvremenu pokupili ABC-evo smeće, a CBS je odlučio preispitati svoju odluku.

3 komentara
    • GCB su bile trash totalni, cak ni quilty pleasure kao Housewives.. Mada ne kazem ni da je (Un)forgetable bolji..

  • vijest jest neočekivana, ali ne i potpuno iznenađujuća. naime, za osobu s glumačkom “kvalitetom” P. Montgomery, ljetni termin je idealno rješenje, pogotovo u kontekstu CBSove publike

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861