Unforgettable ponovo oživljena, NBC bi vratio Law & Order – serijala.com
Trenutno čitaš
Unforgettable ponovo oživljena, NBC bi vratio Law & Order

Unforgettable ponovo oživljena, NBC bi vratio Law & Order

Da otkazivanje u televizijskoj kulturi nerijetko ne znači i definitivni kraj, opet pokazuju A&E i NBC. Krim-procedural Unforgettable će uskoro dobiti svoj drugi povratak ih mrtvih, nakon što je serija prethodno otkazana već dva puta — sada je od CBS-a preuzima A&E. Smislite neki vic-naslov sami, sigurno je tu negdje.

Serija je svojedobno bila otkazana nakon prve sezone, da bi je sam CBS ipak vratio za još dvije ljetne sezone te ponovo otkazao lani. Sada je A&E blizu finaliziranja dogovora za četvrtu sezonu, piše Deadline.com, od trinaest epizoda. Nedavno je A&E otkazao svoj Longmire, da bi ga potom oživio Netflix

NBC, pak, gura šaku dublje u povijest i grabi za nekadašnjim stupom svog programa — policijsko-pravničkom dramom Law & Order. Deadline.com piše da postoje razgovori o mogućem povratku serije u stilu 24 i Heroesa, kraćom mini-sezonom od desetak epizoda sa glumcima iz ranijih godina serijala, no službenih dogovora još nema.

Law & Order je otkazan 2011. godine prilično iznenađujućim potezom, kada je seriji trebala još samo jedna sezona da prestigne Gunsmoke kao najdugovječnija primetime igrana drama. Nekad vitalna franšiza sada je ostala na spin-offu Special Victims Unit, a u svojoj povijesti brojila je još tri povezane serije te četiri strane adaptacije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861