Nove sezone za Bob’s Burgers, Mistresses, Unforgettable – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone za Bob’s Burgers, Mistresses, Unforgettable

Nove sezone za Bob’s Burgers, Mistresses, Unforgettable

Tri su broadcast mreže podijelile obnove svojim serijama – neke očekivane, a neke manje očekivane.

FOX je naručio petu sezonu animirane serije Bob’s Burgers, koja će se sastojati od standardne 22 epizode. Serija će tako imati i više nego dovoljno epizoda da pređe prag za prodaju u sindikaciji. Trenutno se emitira nedjeljom između popularnih Simpsona i Family Guya, a iako nije toliko popularna kao te dvije serije, Burgers je jedna od samo dvije humoristične serije koja je prošle sezone na braodcast mrežama zabilježila porast gledanosti (+10%, 2.3 A18-49 rating). A uz Emmy nominacije te činjenicu da je miljenik ne samo kritičara, već i ljudi na vrhu mreže, obnova je bila očekivana. Premijera četvrte sezone stiže ove nedjelje.

ABC i CBS dali su zeleno svjetlo za snimanje novih sezona svojim dvjema ljetnim serijama. Drugu sezonu dobile su Mistresses, koje su, nakon solidnog starta u lipnju, izgubile na snazi kada je završila sezona The Bachelorette, koja im je služila kao lead-in. Međutim, sapunica je pokazala znakove živote kad ju je u posljednja dva tjedna emitiranja ABC spustio s 22h na 21h ponedjeljkom, stoga je mreža odlučila položiti nade u seriju.

Novih 13 epizoda, na iznenađenje mnogih, dobila je i proceduralna serija Unforgettable. CBS je prošle godine otkazao seriju, zatim ju oživio i odlučio smjestiti na ljetni raspored, no gledanost iza popularnog Big Brothera nije bila impresivna, stoga se spekuliralo kako Unforgettable neće postati trajni igrač za mrežu. CBS, čini se, ipak želi iskoristiti ljetnu sezonu sa što više originalnog programa. Uz Under the Dome, i sada Unforgettable, mreža planira na raspored staviti futuristički triler Extant, kao i novu sezonu Big Brothera i nekolicinu novih reality showova.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861