Otkazani Mistresses, Devious Maids i Sex&Drugs&Rock&Roll – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazani Mistresses, Devious Maids i Sex&Drugs&Rock&Roll

Otkazani Mistresses, Devious Maids i Sex&Drugs&Rock&Roll

Prateći brojne narudžbe za nove sezone, nekolicina laganih ležernih ljetnih serija je pokupila i pokoje otkazivanje u zadnjih par tjedana, a vijesti ovaj put dolaze sa ABC-a, Lifetimea i FX-a.

Najviše je prašine diglo otkazivanje Lifetimeove sapunice Devious Maids koja je sredinom ljeta završila svoju četvrtu sezonu s ogromnim cliffhangerom. Autorica serije je obećavala potpuno novu priču u potencijalnoj petoj sezoni, no mreža je odlučila ne nastaviti sa serijom. Sličnu sudbinu je pretrpjela i ABC-jeva drama Mistresses čiji su autori pokušavali prodati mreži finalnu sezonu od 13 epizoda za sljedeću godinu, no čelnici su to odbili i otkazali seriju nakon kraja četvrte sezone.

S FX-a dolaze čak dva otkazivanja među kojima je komedija Denisa Learyja Sex&Drugs&Rock&Roll koja je nedavno završila svoju drugu sezonu nakon što je debitirala prošlo ljeto. Razlozi otkazivanja nisu rečeni, ali se nagađa da je problem bila daleko lošija gledanost u odnosu na početak. S druge strane, Tyrant nije službeno otkazan, no čelnici mreže javljaju da nastavke neće raditi jer misle da je serija pokazala sve što je trebala u svoje tri sezone. Unatoč tome, traži se novi dom za seriju, ali iz iskustva možemo reći da nove epizode Tiranina više nećemo gledati.

Od ostalih vijesti, AMC je otkazao svoju novu ljetnu komediju s Davidom Schwimmerom Feed the Beast, dok je Caitlyn Jenner preko Twittera rekla da se dokumentarna serija o njenom životu I Am Cait neće nastavljati u trećoj sezoni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861