Odvjetnici Sheenu: Ne izmišljaj – serijala.com
Trenutno čitaš
Odvjetnici Sheenu: Ne izmišljaj

Odvjetnici Sheenu: Ne izmišljaj

Nakon Sheenovih epizoda ludila kojima je uslijedio otkaz sa serije Two and a Half Men, nismo previše pratili zbivanja oko najvećeg egocentrika u biznisu kojeg čini 90% egocentrika. Ismijavanje je bilo zabavno u početku, ali brzo smo se zasitili gluposti, a ni Charlie nije bio naročito kreativan.

U međuvremenu je krenuo na turneju, da bi odmah na prvoj “predstavi” bio masovno izviždan i popljuvan. Nedavno je čak izjavio da je u pregovorima sa mrežom CBS i studijem Warner Bros. oko njegovog povratka, no, kao i ostale njegove izjave, ispada da je to obična hrpa gluposti…

Hollywood Reporter u cijelosti prenosi dopis odvjetnika Warner Bros. studija koji vrlo kratko i jezgrovito Sheenu poručuju da prestane sa lažima jer pregovori o njegovom povratku ne postoje, niti će ih biti.

Sudbina serije još uvijek nije određena. Iako je mnogo ranije sklopljen ugovor za novu sezonu, eventualna zamjena još uvijek nije pronađena, a do konačne odluke čekat ćemo maksimalno mjesec dana, do upfrontova predstavljanja programa za iduću jesen.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861