Natalie Morales u Parks & Rec – serijala.com
Trenutno čitaš
Natalie Morales u Parks & Rec

Natalie Morales u Parks & Rec

Već smo pisali, ali ponavljanje je majka znanja. Dva najbolja sata network televizije prikazuju se četvrtkom na NBC-u. Četiri humoristične serije koje bi svima trebale biti na must-watch listama emitiraju se jedna za drugom, četvrtkom od 20-22 na NBC-u. Community, Parks & Recreation, The Office i 30 Rock. Mi razbijamo glavu koja nam je najbolja od četiri navedene, no nije ni bitno (op. a Parks je, naravno, najbolji ove sezone, pa Community ;)).

Neki dan smo obavjestili da nećemo gledati Marka Brendanawicza u novoj sezoni zbog filmske karijere Paula Schneidera. Također je potvrđeno da će Rob Lowe (Brothers and Sisters) i Adam Scott (Party Down) gostovati u trenutnoj, ali i šest epizoda slijedeće sezone. Najnovija vijest je da će im se pridružiti i Natalie Morales (White Collar), najpoznatija po ulozi Dub-Dub (Wendy Watson) u kratkotrajnom, ali odličnom ABC-jevom Middlemanu. Ah, Middleman… nedostaju nam Lacey Thornfield, Noser i Ida. Natalie će gostovati u najmanje dvije epizode.

No, to nije jedina vijest što se tiče Parkova i rekreacije, pa smo tako saznali zašto je Parks jedini od komedija četvrkom obnovljen prije svih ostalih. Amy Poehler će po drugi puta postati majka, pa će produkcija na trećoj sezoni biti ubrzana da bi na jesen mogli gledati nove epizode ove sjajne serije. Čestitamo Amy, i njenom mužu Willu Arnettu (GOB, Arrested Development) na prinovi.

8 komentara
 • Nisam ti vjerovao, ali sada sam sve skloniji tome da je Parks > Community > Office > 30 Rock :)
  The Office je jos uvijek vrlo dobar, ali ne i odlican kao nekad. Trebalo bi to lagano privesti kraju da ne postaju previse naporni.
  Rock mi nikad nije bio uber epic, ali ga volim pogledati.

 • Parks nije dobro poceo, ali u s02 mi je odlican. rulaju mi svi likovi, brkovi ron “fuckin” swansona su epski, andy je genijalan, tom haverford je… ma rula jebemu :) office mi je malo pao ove sezone, dobar i dalje, ali nije mi tako dobar kao prosle godine, odnosno kao u s02. community je odlican, nemam sta tu vise puno za reci, gledajte community jer rula.

 • Dub-Dub! Eh, da Middleman je bio pravi mali simpatično bizarni televizijski biser. :(

  Parkse još uvijek nisam skroz catchupao, i jesu odlični, ali meni je Community trenutno najbolji od te četiri. 30 Rock OK, ali Office je stvarno jako pao. I slažem se da ga moraju polako privesti kraju. I to MORA završiti tako da Jim postane novi Michael. MORA.

 • Middleman je bio totalno out of place na network televisionu. Jedino se ABC tu i tamo potrudi izbaciti nesto quirky i svjeze. Pushing Daisies, npr. To je bilo <3

 • Middleman je isao na kablovskom ABC Familyju, sto je zapravo jos i gore :) Middleman je bio odlican, fali mi jako. Xaviev Grillo Marxuach mi fali sa nekom serijom na tv-u isto. ili bar da nastavi middlemana na stripu, makar mi to nije to. zelim seriju. :(

 • Aha, moj zajeb onda.
  Nego, kad smo otisli vec u off, nek ode kvragu sve do kraja…
  Di je Fuller nestao? Nesto se tamo jos u rujnu spominjalo njegovo ime u vezi sa NBC-jem, ali nakon toga nist. Hocu nest njegovo novo odmah sad :( Na kabelskoj.

 • Nah, ne može njegova serija trajati više od 13 epizoda… ili ak traje više, ode u k’rac. Mislim da sad idem gledati Wonderfallse (jer me buraz podsjetio na Caroline Dhavernas). I usput skinuti Middlemana. Jebeš Pacific i Justified :D

  No, da se vratim skoro pa na topic.. mislim da je Fuller potpiso neki overall development deal sa NBC-em, da će on pitchati neke serije, a oni imaju pravo prvootkupa. I usput da će radit na nečemu na čemu mu oni kažu da bi mogo pripomoć. Tak je Tim Minear imao sa Foxom. Ili još ima.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861