Konačni završetak — IT Crowd specijal stiže ovog mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Konačni završetak — IT Crowd specijal stiže ovog mjeseca

Konačni završetak — IT Crowd specijal stiže ovog mjeseca

Tri godine nakon kraja četvrte i posljednje sezone britanskog geek-coma IT Crowd, serija se konačno vraća — ali i završava. Iako je peta sezona bila već najavljena, pa povučena, serija će završiti jednokratnim specijalom. I on je već davno najavljen, potom često puta spominjan, ali nikako da bude realiziran.

Sada, konačno, imamo datum premijere. IT Crowd će završiti gdje je i počeo, na Channelu 4, i to 27. rujna. Da, to je već za dva tjedna! Jedan od glavnih problema zaključku serije bili su razni angažmani glavnih glumaca, koji su u međuvremenu prešli na druge projekte. Chris O’Dowd je već neko vrijeme uspješan preko Bare, a imao je glavnu ulogu u koprodukciji HBO-a i BBC-a, komediji Family Tree.

Završni specijal bit će 40-minutni, a svi glavni akteri vratit će se povodom oproštajke.

3 komentara
 • Serija koja definitivno može pomesti Teoriju velikog praska…radujem se specijalu,i tužan zbog kratkoće trajanja…samo 40 minuta?

  • Šteta što ju nisu nastavili. Premali broj epizoda, “skečoidna” i pretjerana priroda čine svoje – brzo se potroši jer brzo po nekoliko puta pogledaš pojedine epizode u kratkom vremenu i onda više to nije to.

   Meni osobno čini mi se da bih TBBT mogao odgledati više puta nego IT Crowd (možda već zbog toga što ima daleko više epizoda pa kad odgledaš par sezona, više se ne sjećaš točno što je bilo u onome što si gledao na početku).

   Nekako mi se bezveznim sad čini raditi specijal, pogotovo nakon razočaranja što nema pete sezone kad je serija žarila i palila. Razočaranje je bilo tim veće što je kreator/scenarist/režiser prvo obećao petu sezonu pa nas onda držao u neizvjesnosti i onda rekao da se povlači. Pogledat ću ga, daleko od toga, ali too little, too late. The IT Crowd je već u ropotarnici povijesti, već sam praktički zaboravio na njih.

  • Uopće ne kužim ove usporedbe sa TBBT. Sličnost IT Crowd i TBBT su skroz površinske, osim činjenice da se radi o geekovskoj subkulturi one nemaju ništa zajedničko. Što bi zapravo svako tko je pogledao i jednu i drugu seriju trebao znati.

   Ali eto, glavni lik i u jednoj i u drugoj seriji je geek sa naočalama, pa ono….

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861