Konačni završetak — IT Crowd specijal stiže ovog mjeseca – serijala.com

Konačni završetak — IT Crowd specijal stiže ovog mjeseca

Krajem mjeseca jednokratnim specijalom oprostit ćemo se sa britanskim sitcomom.

 1. gormar says:

  Serija koja definitivno može pomesti Teoriju velikog praska…radujem se specijalu,i tužan zbog kratkoće trajanja…samo 40 minuta?

  • MaxB says:

   Šteta što ju nisu nastavili. Premali broj epizoda, “skečoidna” i pretjerana priroda čine svoje – brzo se potroši jer brzo po nekoliko puta pogledaš pojedine epizode u kratkom vremenu i onda više to nije to.

   Meni osobno čini mi se da bih TBBT mogao odgledati više puta nego IT Crowd (možda već zbog toga što ima daleko više epizoda pa kad odgledaš par sezona, više se ne sjećaš točno što je bilo u onome što si gledao na početku).

   Nekako mi se bezveznim sad čini raditi specijal, pogotovo nakon razočaranja što nema pete sezone kad je serija žarila i palila. Razočaranje je bilo tim veće što je kreator/scenarist/režiser prvo obećao petu sezonu pa nas onda držao u neizvjesnosti i onda rekao da se povlači. Pogledat ću ga, daleko od toga, ali too little, too late. The IT Crowd je već u ropotarnici povijesti, već sam praktički zaboravio na njih.

  • babea44713 says:

   Uopće ne kužim ove usporedbe sa TBBT. Sličnost IT Crowd i TBBT su skroz površinske, osim činjenice da se radi o geekovskoj subkulturi one nemaju ništa zajedničko. Što bi zapravo svako tko je pogledao i jednu i drugu seriju trebao znati.

   Ali eto, glavni lik i u jednoj i u drugoj seriji je geek sa naočalama, pa ono….

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *