IT Crowd se vraća, ali samo nakratko – serijala.com
Trenutno čitaš
IT Crowd se vraća, ali samo nakratko

IT Crowd se vraća, ali samo nakratko

Prošle su gotovo tri godine otkako je emitirana četvrta sezona i posljednja epizoda britanskog geek-coma IT Crowd, odnosno dvije otkako je autor Graham Linehan odlučio seriju završiti petom sezonom. Ta peta sezona, koja se trebala emitirati 2012. godine, kasnije je preinačena u filmski oproštaj, a potom samo specijal. A svi znamo kako to ide sa oproštajnim filmovima / specijalima završenih serija — realiziraju se moooožda nakon sedamnaest najava da snimanje “definitivno” počinje.

I eto, sada smo čini se po pretposljednji, šesnaesti puta čuli to obećanje. Sada, kao, uvjerljivije i sigurnije. Prenosi BleedingCool, Linehan je, govoreći na njemačkoj konferenciji re:publica, komentirao da snimanje počinje za tri tjedna. Scenarij za specijal je zapravo napisan još lani, no glumačke obaveze sprečavale su početak snimanja. Eto, američki uspjesi Chrisa O’Dowda i Richarda Ayoadea imali su i svoj danak.

Linehan, pak, u međuvremenu priprema novi sitcom za BBC Two, nazvan Count Arthur Strong, koji se očekuje na programu tijekom lipnja. Radi se o adaptaciji istoimene radio emisije BBC-jevog radija. Prije IT Crowda, Linehan je (su)kreirao još dva podjednako odlična sitcoma, Father Ted i Black Books.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861