Britanski Channel 4 obnovio komediju Friday Night Dinner za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Britanski Channel 4 obnovio komediju Friday Night Dinner za treću sezonu

Britanski Channel 4 obnovio komediju Friday Night Dinner za treću sezonu

Dobrih šest mjeseci nakon kraja druge sezone, britanski Channel 4 konačno je naručio i treću sezonu komedije Friday Night Dinner. Šest novih epizoda, identična narudžba kao i prethodne dvije, planirano je za iduću godinu, dok bi snimanje trebalo krenuti ove jeseni. Serija prati tjedne obiteljske večere petkom jedne židovske obitelji, a debitirala je u veljači 2011. godine. Među članovima obitelji je i Simon Bird, poznatiji vam kao centralni glumac / lik iz Inbetweenersa, Will McKenzie.

Lani je Greg Daniels pokušao adaptirati seriju za američko podneblje, no usprkos poznatim imenima — Tony Shalhoub i Allison Janney trebali su imati uloge roditelja — NBC je ipak odlučio naručiti… Guys With Kids i 1600 Penn. Daniels, naravno, je najpoznatiji kao autor američkog Officea, ali i su-autor Parks and Recreationa, animiranog King of the Hilla te scenarist na Simpsonima i Saturday Night Liveu.

Komentari (1)
  • Počeo gledati na Hbo-u….meni osobno tak-tak….nadao sam se da bi moglo biti novi “How not to live your life”…malo trknut humor,pristojno…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861