Adrian Monk se (možda) vraća – filmski nastavak u planu – serijala.com
Trenutno čitaš
Adrian Monk se (možda) vraća – filmski nastavak u planu

Adrian Monk se (možda) vraća – filmski nastavak u planu

Tri godine nakon završetka dramedije o opsesivno-kompulzivnom detektivu Adrianu Monku, pomalo iznenađujuće i neočekivano, njen autor Andy Breckman najavljuje povratak u formi dvosatnog televizijskog filma. Otkrio je to u intervjuu za MY9TV.com, Foxovu njujoršku podružnicu, najavivši da je upravo dovršio scenarij za film pod nazivom “Mr. Monk for Mayor” u kojem će se Monk — očito — kandidirati za gradonačelnika San Francisca.

Trenutno ćete Breckmanu morati vjerovati na riječ, jer USA Network, mreža koja je emitirala osmosezonsku seriju, zasad nije službeno najavila film. Svejedno, Breckman kaže da će snimanje početi ovog ljeta, a film očekuje na malim ekranima krajem godine. Fanove serije vijest će vjeorjatno razveseliti, iako je serija 4. prosinca 2009. zaokružila Monkovu priču. Tony Shalhoub za ovu je ulogu dobio nominaciju za Emmy svake godine emitiranja serije, dok je kipić kući odnio tri puta.

Breckman već, ovisno o uspjehu filma, najavljuje i moguće nastavke, no to će uvelike ovisiti o Shalhoubovom rasporedu i obavezama. Glumac je početkom ovog mjeseca dobio glavnu ulogu u ambicioznom NBC-jevom humorističnom pilotu Friday Night Dinner, adaptaciji prilično friške i kratke — te još uvijek aktualne — istoimene britanske serije. Uz Tonyja, u glavnoj ulozi bit će još jedna Emmyjevka, Allison Janney, koja je nagradu osvojila za ulogu u West Wingu. Projekt vodi Greg Daniels, koji je zaslužan za još jednu adaptaciju britanskog sitcoma — američki The Office, kao i njegov spiritualni nasljednik Parks and Recreation.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861