Monk, šesta sezona u HTV-ovom Retrovizoru – serijala.com
Trenutno čitaš
Monk, šesta sezona u HTV-ovom Retrovizoru

Monk, šesta sezona u HTV-ovom Retrovizoru

Putem najave s Hrvatske radio televizije:

Retrovizor: MONK, VI. – serija

(MONK 6)

ponedjeljak, HTV2, 31.10.2011., 01:20

U Retrovizoru prikazujemo šestu sezonu izvrsne TV serije Monk, s nagrađivanim Tonyjem Shahoubom u naslovnoj ulozi. Monk je i dalje jedna od najgledanijih serija s originalnim scenarijem u povijesti televizije.

Tony Shalhoub (Big Night, Wings, Ljudi u crnom, Cars) osvojio je tri Emmyja, Zlatni globus i dvije nagrade SAG-a u kategoriji najboljeg glumca u humorističnoj seriji za svoje tumačenje Adriana Monka, sjajnog detektiva koji pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Monkovo psihološko stanje stajalo ga je mjesta legendarnog detektiva u gradskoj policiji San Francisca. Uslijed tragičnog ubojstva svoje voljene supruge Trudy, Monk je razvio nenormalan strah od klica, visina, gužve i gotovo svega drugoga što mu otežava ne samo rješavanje zločina, nego i svakodnevan život. Uz Shalhouba redovnu glumačku postavu čine Traylor Howard (Two Guys and a Girl, Ja, ja i Irene), Ted Levine (Vrućina, Moby Dick) i Jason Grey-Howard (Taken, Genijalni um).

U šestoj se sezoni ponovno pojavljuje Sarah Silverman kao Marci Maven, Monkova najveća obožavateljica i progoniteljica; Sharon Lawrence kao Stottlemeyerova ljubavnica Linda Fusco i Tim Bagley kao Monkova zla kob Harold Krenshaw. U gostujućim ulogama također nastupaju Alfred Molina, David Koechner, Diedrich Bader, Angela Kinsey, Gail O’Grady, Vincent Ventresca, Donal Logue, reperi Snoop Dogg i Kurupt, Emmy Clarke kao Julie Teeger i Stanley Kamel kao dr. Charles Kroger.

U šestoj sezoni Monk je prisiljen pomoći svojoj najvećoj obožavateljici optuženoj za neobičan zločin. U opasnosti će se zateći kad sinu svojega psihijatra pomogne slijediti kartu sa skrivenim blagom, a prijateljstvo s insp. Stottlemeyerom naći će se na kušnji nakon što Monk njegovu ljubavnicu optuži za ubojstvo. Od Monka će se također tražiti da spere ljagu s imena slavnog repera, ali i da se suoči sa svojim predrasudama u istrazi ubojstva na nudističkoj plaži. Monkov svijet okrenut će se naopačke kad dozna tajni identitet slavnoga vratolomnog pustolova – Harold Krenshaw.

Izvršni producenti serije Monk su David Hoberman, Andy Breckman, Tony Shalhoub, Randy Zisk i Tom Scharpling.

Uloge: Tony Shalhoub (Adrian Monk), Traylor Howard (Natalie Teeger), Ted Levine (Leland Stottlemeyer), Jason Grey-Stanford (Randy Disher), Sarah Silverman (Marci Maven), Sharon Lawrence (Linda Fusco), John Mese (Ringel)

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861