Konačno — serija u kojoj gledamo ljude koji gledaju serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Konačno — serija u kojoj gledamo ljude koji gledaju serije

Konačno — serija u kojoj gledamo ljude koji gledaju serije

Jesmo li došli do vrhunca iskustva gledanja televizije? Preciznije, jesmo li konačno napravili puni krug? Dolje na avclub.com-u misle da jesmo: Bravo Media, američka televizijska kuća u vlasništvu NBC-a, pokreće The People’s Couch, seriju u kojoj ćemo gledati ljude koji gledaju televiziju. Serija će biti bez scenarija, bazirana na britanskoj Gogglebox koja je počela u ožujku ove godine, gdje ljudi jednostavno sjede gdje god sjede i rade što god rade dok gledaju TV, a njihove reakcije i interakcije bit će napeti sadržaj ovog fascinantnog projekta.

Sudeći prema najavi, svaka epizoda prikazivat će iste “likove”, odnosno obitelji ili skupine prijatelja i prijateljica u njihovim dvosjedima, trosjedima ili krevetima kako komentiraju, jedu, smiju se, zgražaju, češu se, grizu nokte, odijevaju, čitaju novine (?!) i sve ostalo što im je u navici. Kao što vidite, mogućnosti su nebrojene. Sto ljudi, sto ćudi. Iz Bravo Media kažu da će People’s Couch biti duhovit, necenzuriran prikaz televizijskih preferencija američkog društva. Mi mislimo da je, ako ništa drugo, The People’s Couch puno bolje ime od Gogglebox.

3 komentara
  • A nakon toga mogli bi snimiti seriju u kojoj gledamo ljude kako gledaju seriju u kojoj gledamo ljude kako gledaju serije. Seriesception!

  • Sljedeća serija je kako gledamo ljude koji gledaju ljude koji gledaju seriju o ljudima koji gledaju seriju…
    ah,vidim i babea447… je napisao isto.. eto, to ti je komentar o komentaru koji komentira isto ;-)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861