How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku) – nastavak 5. sezone na RTL2 – serijala.com
Trenutno čitaš
How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku) – nastavak 5. sezone na RTL2

How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku) – nastavak 5. sezone na RTL2

Putem press najave s RTL Televizije:

NOVE AVANTURE EKIPE IZ SERIJE „KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU“ NA RTL2!

Zagreb, 21. veljače 2012. – Jedna od najgledanijih i najdugovječnijih američkih humorističnih serija „Kako sam upoznao vašu majku“ vratila se na male ekrane u nastavku pete sezone, zajedno s novim dosad nikad prikazanim epizodama u kojima će nas Ted i njegovo urnebesno smiješno društvo zabaviti novim životnim dogodovštinama, počevši već od srijede, 29. veljače u 22.00 sati na RTL2!

I dalje smo u 2030. godini, a odrasli Ted Mosby (glas mu daje glumac Bob Saget, hrvatskoj publici poznatiji iz humorističnog serijala „Puna kuća“) još uvijek nije došao do toliko očekivanog dijela svog života kojeg već duže vrijeme želi ispričati svojoj djeci – kako, kada i gdje je upoznao njihovu majku i svoju najbolju životnu družicu, ali i dalje prepričava urnebesno smiješne situacije koje su se događale njemu i njegovim njujorškim prijateljima, fantastičnoj četvorki Marshallu, Lily, Barneyju i Robin. U početku pete sezone vidjeli smo kako je Ted napokon postao profesor arhitekture na fakultetu, Barney i Robin na silu su prekinuli svoju romantičnu vezu, a Marshall i Lily uživaju u slobodnim trenucima u svom novom stanu. U novim nastavcima serije Robin će se zaljubiti u Dona, novog voditelja lokalne informativne televizije, zbog kojeg će se sve manje družiti s prijateljima, ali i odbiti puno bolji i unosniji posao u Chicagu. Ted će bez razmišljanja kupiti oronulu kuću u okolici New Yorka s namjerom da se u nju useli čim prije, a Marshall i Lily će sve češće razmišljati o djeci. No, kada će se napokon dogovorili da je došlo vrijeme da postanu roditelji, Barney ce im pomutiti planove uz pomoć svog dvojnika..

U preostalih desetak premijernih epizoda pojavit će se i mnoge poznate ličnosti iz svijeta poznatih i slavnih koji ce imati male, ali zadivljujuće gostujuće uloge. Među njima su Rachel Bilson kao još jedna Tedova djevojka, Jennifer Lopez kao Anita, priznata autorica knjiga o samopomoći, koja će pokušati zavesti Barneyja, Amanda Peet kao Marshallova poslovna kolegica, Stacey Kiebler (sadašnja djevojka Georgea Clooneyja) kao prgava konobarica koja je zapela Barneyju za oko, te country pjevačica Carrie Underwood, glumac Michael York i priznati redatelj Peter Bogdanovich.

Uz ekipu iz McLaren kafića nikada nije dosadno, pa slobodno navratite i pogledajte što sve donose nove epizode serije „Kako sam upoznao vašu majku“ već od srijede, 29. veljače u 22.00 sati na RTL2!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861