Community se vraća u ožujku! – serijala.com
Trenutno čitaš
Community se vraća u ožujku!

Community se vraća u ožujku!

Community (NBC)

“Glasine o mojoj smrti bile su preuveličane,” rekao je Mark Twain, a citat se može primjeniti na Community. Nakon tromjesečnog izbivanja, serija se na program vraća 15. ožujka. Tamo gdje je i stala, četvrtkom u 20 sati. Dosad je emitirano deset epizoda, tako da nam u narednim mjesecima slijedi još 12 komada.

To su dobre, dapače, changtastične vijesti. Naravno, nešto je moralo ispasti s rasporeda, tako da će Parks and Recreation nakon 8. ožujka i 18. epizode otići na petotjednu pauzu. Polako, to su zapravo dobre vijesti. Parks će, naravno, dovršiti svoju sezonu u mnogo boljem terminu (četvrtak, 21.30, iza The Officea), s početkom od 19. travnja. Do tada će Up All Night završiti svoju prvu sezonu, a 30 Rock se pomiče na 20.30.

U ostalim vijestima, NBC je definirao datume premijera novih komedija za koje ste već zaboravili da postoje, ili nikad niste čuli za njih. Bent, u kojem glavnu ulogu ima Amanda Peet, kreće 21. ožujka (srijeda), dok 4. travnja kreću reality-komedija Betty White’s Off Their Rockers i sitcom Best Friends Forever. Do tada će Whitney i Are You There, Chelsea? završiti svoje prve sezone. Nadamo se i posljednje.

U pauzi između posljednje emitirane epizode, Communityjeve šanse za obnovu porasle su. Chelsea je izgledan kandidat za otkazivanje, Whitney je 50-50 (ili 40-60), ali 30 Rock je pokazao da može biti podnednako slabo gledan kao Community. Ili čak lošije. Naravno, tu je ta “sitnica” da je Community u trećoj sezoni, a produkcijskom studiju Sony isplatilo bi se spustiti cijenu da natuče još 20-ak epizoda za lakše repriziranje u syndicationu. Ali o tome kad za to dođe vrijeme.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861