Happy Endings obnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Happy Endings obnovljen za treću sezonu

Happy Endings obnovljen za treću sezonu

Happy Endings, ABC

Nakon što nas je NBC razveselio obnovom Parks and Recreationa (i Communityja jučer), ABC nastavlja dobar tjedan za obožavatelje odličnih komedija. Happy Endings obnovljen je za punu treću sezonu od 22 epizode i pridružuje se jučer obnovljenoj sedmorki serija.

Ne vjerujete kada kažemo da se radi o zbilja sjajnoj, simpatičnoj seriji? Vjerojatno zato što ste od gledanja odustali u prvim epizodama. Kao i mi, uostalom. No vrlo nam je drago što smo joj dali drugu šansu te izdržali prvih nekoliko slabijih epizoda, a serija je već krajem prve sezone postala vrlo solidna. Tokom druge sezone samo je postajala bolja, a našla se među 30 nama najdražih serija 2010. godine.

ABC još uvijek čeka s obnovom njihove proljetne nove komedije Don’t Trust the B—- in Apartment 23, čija je gledanost u kratkoj prvoj sezoni bila usporediva s onom Happy Endingsa. Ostale njihove serije upitnih sudbina su Scandal, Body of Proof, Last Man Standing, Private Practice, Missing i The River, iako nakon jučerašnje niske obnova većina njih neće biti na rasporedu iduće sezone.

Usto, ako je nekome bitno, ABC je obnovio i tri reality showa America’s Funniest Home Videos, Wife SwapCelebrity Wife Swap.

7 komentara
 • Pratim Happy Endings i odlična mi je serija. Don’t Trust the B—- in Apartment 23 je teški idiotizam i žalim za vremenom koje sam izgubio gledajući prve 2 epizode. Šteta Last Man Standing-a, to mi je isto solidna serija.

 • Jako mi je drago zbog Happy Endings (pogotovo za full-season order), iako mi je Cougar Town ipak mrvicu draži.

  Čekam još vijest o obnovi/otkazivanju Apartment 23 – zapravo mi neće previše nedostajati ako je otkažu, ali simpa mi je komedijica. Vjerojatno bi se popravila kad bi dobila priliku za drugu sezonu.

 • Došlo mi da vrištim: SYNDICATION, here we come!, ali prva sezona je bila skraćena. -.-
  Neka, 22 nove epizode, just what the doctor ordered.

 • Ah-maz-ing.

  re: Apartment 23. Meni je jako neujednačen, Ritter je vrlo dobra, a JVDB je genijalan, iako ne znam koliko ce dugo uspjeti isfuravati taj self deprecating vic. Ono dvoje susjeda (mastrubator i …reci cu korejanka?) su prilicno stereotipni, ali inace prilicno zabavno i obecavajuce.
  Dreama Walker mi malo ide na zivce jer je previse perky, neuroticna i push-over, ali that’s just me.

  • Nisi samo ti, recimo i mene, i još neke forumaše koliko pratim, živcira Dreama Walker. U biti Beek i Krysten Ritter jedini rulaju u toj seriji. Kamo sreće da u drugoj sezoni kod Chloe dođe druga cimerica :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861