Greendale se zatvara na par mjeseci :( – serijala.com
Trenutno čitaš
Greendale se zatvara na par mjeseci :(

Greendale se zatvara na par mjeseci :(

Noćašnjom epizodom Community odlazi na višemjesečnju prisilnu pauzu, iako će se sasvim sigurno vratiti negdje tokom… proljeća? U međuvremenu ćemo svesrdno navijati da Whitney propadne, što i zaslužuje.

College Humor je okupio ekipu Communityja te snimio kratki video u kojem dekan Pelton najavljuje “zatvaranje fakulteta na par mjeseci zbog malih problema s nazočnošću na nastavi.” Zabavno je, a što god pomaže seriji da dovuče pokojeg gledatelja više – super je.

Video ispod, plus fan-made montaža, trailer inspiriran filmom “The Girl with the Dragon Tattoo” te najava iduće epizode u kojoj Community mjuzikl-epizodom parodira Glee, a Abed i Troy repaju. Vrijedi pogledati par puta. (Bajdvej, Donald Glover je prošlog mjeseca izdao svoj prvi studijski album pod pseudonimom Childish Gambino, koji je poprilično dobro prošao kod kritičara.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ggFBOhUk-Ss[/youtube]

12 komentara
 • od sve frustracije, žalosti, ljutnje,… zbog upitnog ali izglednog otkazivanja Community-ja, ti si se samo po Whithney sjetio pljuvati?

  nije da ju branim, ali od jednog Community fana se očekuje više od ovako jeftine uvrede.
  ovo je totalno streets behind

 • 1. jel ti ozbiljno misliš da je tvoj komentar o Whithney bio duhovit?
  jeftin udarac ispod pojasa.
  2. osim toga, ako govorimo o “kretenskom sitcomu s NBC-ja koji zaslužuje da bude otkazan u što kraćem roku”, ja mogu izbrojiti barem tri kandidata kojima je taj rok odavna istekao. (to je onaj “samo”)
  3. o klađenju ne bih, ali uvijek ostaje nada…

  • Trenutni NBC-jevi sitcomovi: The Office, 30 Rock, Community, Parks and Recreation, Up All Night, Whitney.

   I, koja to tri? Cak i sad kad je Office zasluzio cim raniju i bezbolniju eutanaziju, jos uvijek je miljama ispred Whitney. Up All Night se trazi, ali je daleko od kriminalnog, 30 Rock se kreativno vratio prosle sezone, Parks je uz Community najbolja network komedija i… Ostaje Community? 

   Makar ostavimo (ne)ukuse na stranu, Whitney je najslabije gledana komedija uz Community i njihov protukandidat za opstanak. Ako za neciju propast fanovi moraju navijati, to je Whitney, jer ostali po gledanosti nisu u opasnosti. Ona je prakticki otela Communityu mjesto na rasporedu, iako uz Officeov lead in ne stoji puno bolje.

   Dakle?

 • jedini razlog zašto Community ima očajnu gledanost je TBBT koji se prikazuje u isto vrijeme, al’ objasni ti to debilima s NBC-ja. usput, baš me zanima kako će se to odraziti na gledanost Up All Night koji dobiva slot Community-ja četvrtkom (ispravi me ako griješim)

  jump the shark moment za The Office se dogodio u četvrtoj epizodi prve sezone britanskog originala, sve nakon toga je sprdačina Rickyja Gervaisa s debilima koji to smeće i dalje gledaju. uvlačiti The Office u raspravu o kvaliteti ne da nema veze s (ne)ukusom nego je van svake pameti.

 • “jedini razlog zašto Community ima očajnu gledanost je TBBT koji se prikazuje u isto vrijeme, al’ objasni ti to debilima s NBC-ja”

  Netocno. Imao je losu gledanost prije nego su se emitirali zajedno. Daljnji pad gledanosti je samo bio kontinuiran nastavak.
  UPN je dobio timeslot Whitney. 30 Rock Communityev.

  “uvlačiti The Office u raspravu o kvaliteti ne da nema veze s (ne)ukusom nego je van svake pameti.”

  Naravno. Debil je svatko tko ne gleda ono sto i ti. Puno si ti frustriran, jelda?

  Nisi nabrojao tri sitcoma.

 • obožavam kad se fanboysi ubace u raspravu u sredini i totalno promaše poantu

  1. nema potrebe nabrajati jer si ti taj posao odradio za mene. najbedastije od svega je to što se ja s tvojim argumentima SLAŽEM, al’ tebi je važnije svađati se.

  2. jedino pitanje kvalitete koje sam ja postavio je Krešino pljuvanje po Whithney. takve jeftine uvrede mu samo smanjuju kredibilitet kao kritičaru.

  3. ako si se kao fan The Office-a našao uvrijeđen mojim komentarom, bolje nisi ni zaslužio!!! (btw, ovo je primjer uvrede koja je po kvaliteti jednaka Krešinoj, ako takve frustrirane ispade nije umjesno ili poželjno trpiti od kvazi-anonimnih komentatora, zašto bi ih se toleriralo autorima članaka, nisam ja taj koji diktira kvalitetu rasprave)

  • Pretjeruješ.

   (nemam neke pretenzije nazivati se “kritičarem”, ali kad ću pisati kritiku nečega, obrazložit ću to, a glupe i paušalne remarkove nitko ne bi trebao shvaćati ozbiljno, niti na to gledati kao kritiku)

   I da, ohladi se malo, Bender nije taj koji se razbacuje prozivanjem “debilima”.

  • Sjajno. Ne znam što da kažem, jednostavno sjajno.

   Meni prišivaš jeftine uvrede, a ti prozivaš ljude koji gledaju neku seriju debilima. Daj. Jedino što sam rekao da si frustriran. A tako ti komentari djeluju. Nadrkano i provokatorski. Ni zadnji put nisi bio sposoban normalno komunicirati.

   Fanboy? Fanboy čega? Nisam fan Officea, rekao sam da je otišlo kvragu i prestao sam ga gledati lani prije nego je Carell otišao. Par epizoda pogledao ove sezone, još je gore. Nekad? Nekad je to bila vrlo dobra komedija.

   Još uvijek ne znam koja su to tri sitcoma lošija od Whitney, kao što si rekao.

 • Kolko god volio ovu seriju, zadnja epizoda im nije trebala. Nije da dijele istu vrstu publike s Gleejem…

  • Zadnja epizoda je bila parodija na Glee.. i baš je bila super.. Oduvijek je bilo lijepo se sprdati s drugima :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861