Fox naručio pune sezone novih komedija The Mindy Project i Ben and Kate – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox naručio pune sezone novih komedija The Mindy Project i Ben and Kate

Fox naručio pune sezone novih komedija The Mindy Project i Ben and Kate

Fox je naručio pune sezone svojih dviju novih komedija koje uz Raising Hope i New Girl čine dvosatni humoristični blok utorkom. Iako se teško mogu nazvati hitovima — obje su u drugoj epizodi pale ispod 2.0 ratinga — Fox je najavio da će biti strpljiv u izgradnji bloka.

The Mindy Project dobiva klasični “back nine order”, odnosno dodatnih devet epizoda koje će ukupan broj za prvu sezonu dignuti na tradicionalne 22. Dijelom zbog trudnoće autorice Dane Fox, Ben and Kate dobiva nešto manje, šest dodatnih epizoda. Usprkos gledanosti koja se ne može nazvati spektakularnom, Fox će naglasiti da je Mindy najgledanija nova komedija sezone… među gledateljima od 18 do 34 godina starosti.

The Mindy Project je prvijenac Mindy Kaling, talentirane bivše scenaristice i sporedne glumice iz The Officea, a Ben and Kate su nedavno napustili showrunneri Garrett Donovan i Neil Goldman, donedavni scenaristički dvojac sa Communityja.

Ovo su četvrta i peta nova serija koje dobivaju pune sezone, nakon NBC-jevih Revolutiona, The New Normal i Go On. Još uvijek nijedna nova serija nije otkazana, ali prvi u redu čekanja su The Mob Doctor, Made in Jersey i Partners, a odmah nakon njih NBC-jeve komedije Animal Practice i Guys With Kids te ABC-jeve drame 666 Park Avenue i Last Resort.

3 komentara
 • Pretpostavljam da će, kad roknu ispod 1.5 u A18-49, Ben & Kate biti istrošeni što prije (ala dvije epizode zaredom u prosincu) i onda će negdje oko Feb sweepsa krenut Goodwin Games.
  Ali FOX je baš u govnima ove jeseni. Većim nego NBC, usudio bih se reći.

 • Fox je ostavio dvije potencijalno najbolje serije za midseason, The Following i The Goodwin Games. valjda se opet nadaju da će Idol pomoći ovim u promociji. što je ok jer za Mob Doctor nema nade, a Ben i Kate će nastavit pad.

  Fox se predugu oslanjao na taj idol, da ih izvuče na roljeće i godinama nisu stvorili pravi hit čija traje duže od jedne i možda dvije sezone (mislim na Glee i New Girl jer glee je na vrhuncu bio u drugoj sezoni, a NG samo prve 2 epizode). prije su imali Housa, 24, Malcolma i lude 70-e. a svaki hit od tada nakon maksimalno 2 sezone postane negledljiv (Prison Break!!!! kako je prva sezona bila dobra!!!!)

  NBC koliko god da je slabo gledan u zadnjih par godina išao je na foru da su im serije hvaljene od kritike, ali s malobrojnom i vjernom publikom. s tim da su i pokušavali stvoriti i serije za širu publiku jer kako inače opravdat whitney i L&O:LA. sad im je napokon malo krenulo, ali ni ovo nije spektakularno. očito više neće biti serija osim na CBS-u koje mogu povući 15+ milijuna Amera.

  ABC ima hitova i po gledanosti i ratingu, CBS prvi put ima ozbiljnije “problemiće”, ali nije stabilan kao prije. navike gledanja su jako promijenjene u zadnjih par godine, ljudi lakše odustaju od gledanja serije i sve se gleda s odgodom, pa službena gledanost i nije najbolje mjerilo. Fox se jako gubi. ide putanjom NBC-a kad su završili prijatelji.

 • Miundy me je baš lepo iznenadila. Pilot je bio sjajan (ja sam gledala onu verziju koja nije išla n TV, već iscurela nešto ranije), ali druga epizoda znatno lošija. Opet, zadovoljna sam rezultatom i Mindy mi je mnogo simpatičnija nego u Office-u. Nadam se da će se ubuduće držati humora i kvaliteta koji je bio zastupljen u prvoj epizodi.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861