Druga šansa za Breaking In? – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga šansa za Breaking In?

Druga šansa za Breaking In?

Svibanjska ludnica u svijetu televizije se nastavlja – nakon što je FOX u utorak, na iznenađenje mnogih, otkazao novi sitcom Breaking In, mreža navodno razmatra vraćanje serije iz mrtvih.

Kako Nellie Andreeva s Deadline.com prenosi, FOX je u pregovorima sa Sony Pictures TV da naruči drugu sezonu serije. Tako se nastavlja nesvakidašnja priča ovog sitcoma – Breaking In je prošle godine imao najbolje rezultate testiranja od svih pilota za FOX, no mreža ga nije naručila, odlučivši se za Raising Hope, Running Wilde i Traffic Light. No, pošto Sony TV nije odustajao od serije produžujući ugovore glumcima, FOX je naručio dodatne scenarije i u studenom napokon naručio šest dodatnih epizoda serije.

Premijera Breaking Ina ovog je travnja bila najgledanija premijera nekog FOX-ovog sitcoma u zadnje tri godine, no uglavnom zahvaljujući emitiranju iza televizijskog čudovišta, American Idola. Mnogi su otpisivali seriju govorivši da je hit samo zbog udobnog mjesta na rasporedu, no FOX je uporno reklamirao seriju kao novi veliki hit.

Ovog utorka, mreža je napravila pokolj među svojim serijama, otkazavši njih pet, među kojima se našao i Breaking In. Dobiven je i razlog zašto baš Breaking In – mreža je željela izgraditi blok sitcoma više orijentiran na ženski rod, s Raising Hope i novootkupljenim The New Girl te I Hate My Teenage Daughter.

Ako se Breaking In uspije vratiti među žive, ući će u televizijsku povijest kao jedna od rijetkih serija koju je mreža dvaput odbacila i dvaput se predomislila.

U glavnim su ulogama Christian Slater (znači li ovo da će se ukinuti Slaterova kletva?), Bret Harrison i Odette Annable, a smještena je u svijet tvrtke koja testira sigurnosne sustave pokušavajući provaliti u objekte svojih klijenata.

Nadopuna: FOX je finale 1. sezone serije odlučio premjestiti sa srijede na utorak u 21.30h. Mreža ovim potezom očito želi vidjeti koliko će gledateljstvo sitcom uspjeti privući u sklopu sitcom bloka utorkom, kada nema American Idol za svoj lead-in. Finale Traffic Lighta, koji je već otkazan, prebačeno je za utorak, 31. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861