Fox: Alcatraz, Touch i The Finder – premijere u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox: Alcatraz, Touch i The Finder – premijere u siječnju

Fox: Alcatraz, Touch i The Finder – premijere u siječnju

FOX je objavio svoj raspored za polusezonu, Alcatraz i Touch će se emitirati ponedjeljkom, novi procedural The Finder (spin-off Bonesa) četvrtkom, dok će se nova animirana serija Napoleon Dynamite pridružiti ostatku ekipe nedjeljom. Sasvim očekivano, Allen Gregorya nema na rasporedu, budući da je gledanost vrlo slaba, pa je ova animirana serija sada na koračić od službenog otkazivanja.

  • J.J. Abramsov Alcatraz će premijeru imati 16. siječnja sljedeće godine “specijalnim dvosatnim eventom“, kao što je startala i Terra Nova u rujnu. U naredim tjednima kada se bude emitirala regularno po jedna epizoda, Alcatraz će se emitirati nakon Housea, dok je dvosatno finale sezone na rasporedu 12. ožujka.
  • Touch, od kreatora Tima Kringa (Heroes), te s Kieferom Sutherlandom (24) u glavnoj ulozi premijeru će imati 19. ožujka, dok će 25. siječnja FOX emitirati specijalni preview (čitaj: pilot epizodu) iza American Idola. Naslijedit će Alcatrazov termin ponedjeljkom iza Housea.
  • The Finder kreće 12. siječnja, dok Bones, serija čiji je The Finder spin-off, ostaje na pauzi do nedefiniranog datuma negdje na proljeće, ali sigurno će se vratiti. Nije u opasnosti za otkazivanje, ako ste se već uplašili.
  • Napoleon Dynamite, nova animirana komedija pridružuje se FOX-ovom animation domination bloku 15. siječnja s dvije epizode. Nova sezona Bob’s Burgersa počinje 11. ožujka. Allen Gregory, animirana serija koja je krenula ove jeseni, praktički je otkazana.
  • Komedije utorkom, Raising Hope i New Girl, zajedno s Gleejem, s novim epizodama se na raspored vraćaju 17. siječnja, a Breaking In pridružuje im se 6. ožujka kada će započeti s drugom sezonom. Prošle sezone otkazana, te potom oživljena komedija Christiana Slatera praktički je osuđena na propast, emitiranjem u 20:30, nakon repriza New Girl.
  • Fringe, naravno, ostaje na rasporedu petkom, a vraća se 13. siječnja.
  • Osim Allen Gregorya, još jedna nova serija nije na rasporedu za drugu polovicu sezone, a to je sitcom I Hate My Teenage Daughter, iako je o otkazivanju prerano govoriti. Jučerašnja premijerna epizoda bila je solidno gledana (2,8), a Fox u press izvješću navodi da će biti na rasporedu na proljeće.
  • I za kraj, 11. sezona tradicionalno najgledanijeg televizijskog programa u Americi, Američkog idola, kreće 18. siječnja.

Alcatraz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J_jAlFqvASU[/youtube]

Napoleon Dynamite

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dQ0uUdbsIxY[/youtube]

Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N3qK6dB79U4[/youtube]

The Finder

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B_LmBuZymKA[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861