Breaking In će biti opet biti otkazan, drugu sezonu za redom – serijala.com
Trenutno čitaš
Breaking In će biti opet biti otkazan, drugu sezonu za redom

Breaking In će biti opet biti otkazan, drugu sezonu za redom

Breaking In, FOX

Shristian Slater nema sreće. Ili, bira krive televizijske projekte. Da, to zvuči realnije. Slater, nekadašnja akcijska zvijezda devedesetih, proteklih sezona bio je glavni glumac u serijama My Own Worst Enemy i The Forgotten, koje su otkazane usred prvih sezona, a nakon što je komedija Breaking In lani pomilovana, ove će godine opet biti otkazana.

Fox je odlučio povući Breaking In s rasporeda, iako je serija trebala nastaviti s emitiranjem druge sezone po završetku aktualne eszone komedije Raising Hope (koja je ranije obnovljena za treću sezonu).

Samo 5 od ugovorenih 13 epizoda emitirano je ove sezone,  no preostale epizode trebale bi se naći na rasporedu tokom ljeta. Micanje s rasporeda de facto znači otkazivanje serije po drugi puta, nakon što je serija već otkazana nakon lanjske sezone. Tada je krajem ljeta Fox odlučio seriji dati drugu šansu, ali gledanost je (ponovo) bila ispod zadovoljavajuće razine.

4 komentara
  • 1. sezona je još bila ok, al druga je koma i to samo zbog megan mullally koja je toliko iritantna, da je serija postala negledljiva! ne znam zašto su uopće uvodili njezin lik…

      • Ta super zgodna je Odette Annable koja je nakon 3 epizode otišla uz totalno glup razlog(boji se veze, a u prošloj sezoni je bila s nekim douchebagom) a otišla je zbog uloge u House-u. To je možda i neki rekord, dvije serije u kojima je glumila su otkazane u razmaku od par tjedana:).

        Serija je u prvoj sezoni bila jako dobra, al ovo sad je katastrofa i užasno iritantno. S tim da mene Megan Mullally iritira i u Happy Endingsima i još davno prije u Will i Grace, a u Parksima je donekle podnošljiva. ima je stvarno posvuda.

  • Ne znam, meni je serija odlična i luda Megan mi je oduvijek bila kool. čak i u W&G. Iskreno, jako mi je žao što otkazuju seriju jel mislim da ima potencijala. Al opet, to su samo ukusi, a svi znamo da se o njima ne raspravlja… =)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861