FOX spasio Breaking In – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX spasio Breaking In

FOX spasio Breaking In

Breaking In sada stoji bok uz bok s Family Guyem. Riječ je o jedine dvije serije koje su dvaput otkazane i dvaput vraćene na male ekrane. FOX je odlučio spasiti sitcom i naručio drugu sezonu.

Mreža je naručila standardnih 13 epizoda koje će se najvjerojatnije emitirati u zimskom dijelu sezone u sklopu novog, dvosatnog bloka sitcoma. FOX nije odlučio koja će sitcomi sačinjavati novi blok, no poznato je kako će se za četiri mjesta “boriti” sitcomi s jesenskog rasporeda – Raising Hope, New Girl, I Hate My Teenage Daughter, zatim Breaking In i Little in Common, čiji će pilot na zahtjev mreže biti dorađen. U konkurenciji je bio i Family Album, s Mikeom O’Malleyem u glavnoj ulozi, no FOX je odustao od serije.

Breaking In će tako nastaviti svoju nevjerojatnu priču, koja je počela prošle godine dok je sitcom bio u fazi pilota. Naime, FOX prvotno nije naručio seriju usprkos činjenici da je od svih tadašnjih pilota prošao najbolje pred test publikom. No, mreža je zadržala glumce pod ugovorom i zatim prošlog studenog ipak naručila sedam epizoda, koji su emitirani iza American Idola. Breaking In je zatim prije tri mjeseca ponovno otkazan, a glumci su ponovno ostali pod ugovorom s objašnjenjem da odluka možda ipak bude promijenjena, s obzirom da je u planu dvosatni blok sitcoma te da bi Breaking In mogao biti rezerva.

Odette Annable, koja je u međuvremenu prihvatila ulogu u Houseu, glumit će u obje serije, a vraćaju se i svi preostali glumci.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861